Data worden steeds belangrijker voor organisaties. Bij Spargle zien en horen we dat dagelijks. Wie is de eigenaar van data? Wat kun je ermee? Hoe organiseer je data binnen je bedrijf? En hoe benut je het volledige potentieel? Allemaal kwesties waar veel organisaties tegenaan lopen.

Om op de toekomst voorbereid te zijn, moet je als bedrijf investeren in data. Bij Spargle zien we bedrijven veel geld uitgeven aan dure technologie. Maar dan? Zolang niemand weet hoe je data verzamelt, ontsluit en vertaalt naar de juiste informatie waar je als organisatie iets mee kan, heb je niets aan die enorme investering. Data vormen een middel dat pas een nuttig middel wordt als mensen hier op de juiste manier mee omgaan.

Ook voor hulp en advies over data kun je terecht bij Spargle. Onlangs zijn we gestart met een data-adviestraject voor de grootste internationale speler in de fast moving consumer goods (fmcg). Dat doen we natuurlijk op onze manier: pragmatisch, doelgericht, met een hoge kwaliteit en perfect afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever. Aan het einde van dit traject leveren we geen rapport op, maar een concrete roadmap met quick wins op de korte termijn en een visie met doelstellingen voor de lange termijn. Wij geloven dat dit is wat een organisatie als deze nodig heeft om de juiste stappen te zetten en voorbereid te zijn op de toekomst.

De komende maand brengt Spargle het speelveld in kaart. Daarvoor voeren we gesprekken met de belangrijkste stakeholders, kijken we naar de verschillende datastromen – hoe lopen de huidige routes en welke acties worden daarop ondernomen? – en doen we een technische check.

De komende tijd vertellen we graag meer over deze interessante opdracht.
Meer weten? Neem gerust contact met ons op.