Project Manager

Spargle vindt en verbindt. Wij vormen een netwerkorganisatie, een netwerk van digital  en marketing professionals met een frisse kijk en bevlogenheid. We doorgronden, coachen en inspireren, zo ontdekken we samen nieuwe mogelijkheden en openen we deuren voor mensen en nieuwe wegen voor organisaties.

Persoonlijk en betrokken. Dat is de basis van ons bestaan. En waardoor we de afgelopen 7 jaar ieder jaar hebben we een prachtige groei hebben laten zien. We doen mee als verbinder pur sang in een krachtig netwerk met A-merk klanten en top professionals. Ons werk is niet altijd makkelijk want ons netwerk is kritisch en veeleisend. En je moet je realiseren dat je moet vechten tegen het vooroordeel dat je in de recruitment werkt. Durf jij juist te staan voor onze visie en mensen te verbinden vanuit het hart?

​Wat ga je doen als Project Manager bij Spargle?

Bij Spargle ga je aan de slag als project manager met verschillende vraagstukken voor opdrachtgevers als Nike, KLM, Heineken, maar ook voor start-ups. Voor sourcingsvraagstukken, maar ook innovatie- en inspiratietrajecten kloppen onze opdrachtgevers bij ons aan. We richten teams in, bij voorkeur in complexe organisaties in digitale transformatie. Of juist voor een kleine speler, omdat we inzien dat zij de nieuwe wereld aan het maken zijn.

Wie ben jij?

* Je bent van nature een verbinder en stapt makkelijk op mensen af;
* Jij maakt jouw keuzes omdat je ze kunt onderbouwen met analyses of data;
* Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding;
* Je bent toe aan een derde baan, in bij voorkeur digital/IT of data;
* Jouw verantwoordelijkheidsgevoel is groot en gaat voor resultaat;
* Je hebt lef, beschikt over een hands-on mentaliteit, flexibel en ondernemend om het beste uit jezelf te halen;
* Je brengt een bak energie mee en hebt de ambitie om hard te werken aan jouw carrière.​

Wat kan Spargle jou bieden?

Wij bieden jou de kans onderdeel te worden van ons enthousiaste kernteam en het Spargle netwerk verder uit te bouwen. In deze ondernemende rol willen wij jou veel verantwoordelijkheid en vrijheid geven. Je krijgt de mogelijkheid mensen in hun kracht te zetten en dichter bij hun talent te laten staan.
Bovendien kom je te werken in een heel gaaf kantoor! Jouw bureau, en dat van je collega’s, staat in een kerk. Of wil je een dag buiten de deur werken bij een van jouw accounts? Ook dat kan!

Nieuwsgierig?

We zijn heel erg nieuwsgierig naar jou! Jij ook naar jezelf? Spargle is een plek om jezelf verder te ontwikkelen en om te groeien! Ben jij een verbinder vanuit het hart, en durf je de uitdaging aan te gaan? Neem contact met Suzanne Meinders op via suzanne@spargle.com of 035 – 747 07 47.