Contact

Interesse? Neem dan contact op met Jasmijn, zij helpt je graag!

In het kort

Vast en interim

Fulltime

Utrecht

Digital & innovation

Jij hebt

...3-5 jaar werkervaring met agile binnen scale transformaties;

... een uniforme werkwijze die snelheid creëert en bent continue op zoek naar wat beter kan;

... ervaring in het coachen van management, MTs en organisaties met een hoog volwassenenheidsniveau;

... lef, weet mensen te enthousiasmeren en te confronteren op een respectvolle wijze

Stel je eens voor…

Dat jij een cruciale bijdrage levert aan één van de grootste agile transformaties van dit moment in Nederland als senior agile coach. Je begeleidt het leadership team en daarmee maak jij het verschil in een professionele agile organisatie die continue verbetert.

Het team agile coaches is de drijvende kracht in de agile manier van werken voor de tribes en squads. Daarmee speel je als agile coach een cruciale rol in de cultuurverandering van onze opdrachtgever. Het team van agile coaches zal uiteindelijk bestaan uit ongeveer 57 coaches. Deze coaches gaan samen met de head of coaching zorgen voor een uniforme manier van werken binnen de bank. Naast coachen van leadership, is het in deze rol ook van belang dat je je richt op leadership en daarmee de junior coaches meeneemt in de doelstellingen van de coachings afdeling.

Jouw impact

 • Door te coachen op organisatieniveau, laat je de agile methodiek en mindset groeien. Je bouwt mee aan een open cultuur binnen de afdeling en het bedrijf;
 • Door een serieuze sparringpartner te zijn op verschillende niveaus, zowel leadership niveau als afdelingsbreed;
 • Door jouw consultancy skills ben jij iemand die knelpunten in de transformatie signaleert bij (senior management), maar ook advies en handvaten geeft om deze knelpunten op te lossen;
 • Door het faciliteren van leren- en ontwikkelen voor de individuele leden én een Leadership als geheel. Door (individuele) coaching, trainingen/workshops en offsites;
 • Door te zorgen dat het MT en de afdeling eigenaarschap pakken op zowel het behalen van de doelstellingen als de transformatie naar one way of working;
 • Door een houding te creëren gericht op learning & development met de tribe;
 • Door continue afstemming met de andere agile coaches over de way of working en jullie coachingsaanpak;
 • Door voorbeeld gedrag te vertonen, onder andere op het gebied van feedback geven, eigenaarschap en reflectie.

Jouw talenten

Dat klantgerichtheid, storytelling, coaching, agility, emotionele intelligentie op senior niveau onmisbaar zijn voor deze functie is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:  

 • Je streeft naar een uniforme werkwijze die snelheid creëert en bent continue actief op zoek naar verbeteringen in de organisatie;
 • Je bent sterk in stakeholdermanagement en weet mensen met elkaar te verbinden; 
 • Door jouw consultancy skills ben jij iemand die knelpunten signaleert, maar ook advies en handvaten geeft om deze knelpunten op te lossen.

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? Bij deze opdrachtgever staat jouw ontwikkeling centraal en wordt geïnvesteerd in een omgeving waarin je blijft leren. Je krijgt de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden ze volop groeikansen, helpen ze jou om de verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen. Zodat jij kan groeien als professional.

Laten we kennismaken

Wil jij een cruciale bijdrage leveren aan één van de grootste agile transformatie van dit moment als senior agile coach? En zo het verschil maken voor jezelf, de klanten én de maatschappij? Neem dan contact op met Jasmijn, zij vertelt je graag meer over deze vacature!

Head of E-Commerce

Head of E-Commerce

Ben jij de professional die een team van 20 professionals kan leiden en de webshop van dit merk naar een hoger niveau kan tillen? Lees snel verder.

Lees meer
Team lead Digital Marketing

Team lead Digital Marketing

Wil je als Team lead Digital Marketing verantwoordelijk zijn voor de traffic naar de websites van dit bekende merk in zowel België als Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer