Contact

Interesse? Neem dan contact op met Jasmijn, zij helpt je graag!

In het kort

Vast en interim

Fulltime

Utrecht

Digital & innovation

Jij hebt

...3-5 jaar werkervaring met agile binnen scale transformaties;

... een uniforme werkwijze die snelheid creëert en bent continue op zoek naar wat beter kan;

... ervaring in het coachen van management, MTs en organisaties met een hoog volwassenenheidsniveau;

... lef, weet mensen te enthousiasmeren en te confronteren op een respectvolle wijze

Stel je eens voor…

Dat jij een cruciale bijdrage levert aan één van de grootste agile transformaties van dit moment in Nederland als senior agile coach. Je begeleidt het leadership team en daarmee maak jij het verschil in een professionele agile organisatie die continue verbetert.

Het team agile coaches is de drijvende kracht in de agile manier van werken voor de tribes en squads. Daarmee speel je als agile coach een cruciale rol in de cultuurverandering van onze opdrachtgever. Het team van agile coaches zal uiteindelijk bestaan uit ongeveer 57 coaches. Deze coaches gaan samen met de head of coaching zorgen voor een uniforme manier van werken binnen de bank. Naast coachen van leadership, is het in deze rol ook van belang dat je je richt op leadership en daarmee de junior coaches meeneemt in de doelstellingen van de coachings afdeling.

Jouw impact

 • Door te coachen op organisatieniveau, laat je de agile methodiek en mindset groeien. Je bouwt mee aan een open cultuur binnen de afdeling en het bedrijf;
 • Door een serieuze sparringpartner te zijn op verschillende niveaus, zowel leadership niveau als afdelingsbreed;
 • Door jouw consultancy skills ben jij iemand die knelpunten in de transformatie signaleert bij (senior management), maar ook advies en handvaten geeft om deze knelpunten op te lossen;
 • Door het faciliteren van leren- en ontwikkelen voor de individuele leden én een Leadership als geheel. Door (individuele) coaching, trainingen/workshops en offsites;
 • Door te zorgen dat het MT en de afdeling eigenaarschap pakken op zowel het behalen van de doelstellingen als de transformatie naar one way of working;
 • Door een houding te creëren gericht op learning & development met de tribe;
 • Door continue afstemming met de andere agile coaches over de way of working en jullie coachingsaanpak;
 • Door voorbeeld gedrag te vertonen, onder andere op het gebied van feedback geven, eigenaarschap en reflectie.

Jouw talenten

Dat klantgerichtheid, storytelling, coaching, agility, emotionele intelligentie op senior niveau onmisbaar zijn voor deze functie is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:  

 • Je streeft naar een uniforme werkwijze die snelheid creëert en bent continue actief op zoek naar verbeteringen in de organisatie;
 • Je bent sterk in stakeholdermanagement en weet mensen met elkaar te verbinden; 
 • Door jouw consultancy skills ben jij iemand die knelpunten signaleert, maar ook advies en handvaten geeft om deze knelpunten op te lossen.

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? Bij deze opdrachtgever staat jouw ontwikkeling centraal en wordt geïnvesteerd in een omgeving waarin je blijft leren. Je krijgt de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden ze volop groeikansen, helpen ze jou om de verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen. Zodat jij kan groeien als professional.

Laten we kennismaken

Wil jij een cruciale bijdrage leveren aan één van de grootste agile transformatie van dit moment als senior agile coach? En zo het verschil maken voor jezelf, de klanten én de maatschappij? Neem dan contact op met Jasmijn, zij vertelt je graag meer over deze vacature!

Vacature Performance Marketeer

Vacature Performance Marketeer

In het groeiende team van marketingspecialisten ga je werken aan diverse performance kanalen die jij opzet, analyseert en optimaliseert. Op basis van analyses zet jij nieuwe strategieën op om ervoor te zorgen dat we meer nieuwe bezoekers mogen verwelkomen en ook weer terugkomen.

Lees meer
Vacature Marketing Automation specialist

Vacature Marketing Automation specialist

In het groeiende team van marketingspecialisten ga je werken aan onze automation-strategie en de uitvoer hiervan.  De basis staat er, jij gaat deze verder uitbouwen en laten aansluiten op de doelgroepen en tal van segmenten.

Lees meer
Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Je focus ligt op e-mail- en base/crm marketing en alles wat daarmee samenhangt. Strategie, concept, opmaak, uitvoering, evaluatie, rapportage en verbetering: jij bent verantwoordelijk voor het hele pakket.

Lees meer