Contact

Direct solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Diego, hij helpt je graag!

In het kort

n

Vast

Fulltime

Midden Nederland

Food service & horeca

Profiel

Jij hebt een HBO/WO werk- en denkniveau;

Een achtergrond in horeca (een duidelijke connectie met deze markt is een grote pré);

Jij bent een verbinder met een digitale achtergrond die denkt vanuit klantrelevatie.

 

Let niet op de naam ‘loyalty marketeer,’ deze rol is zó nieuw dat er nog geen passende naam is. Jij gaat dus echt bouwen aan één van de innovatiefste programma’s in de foodbranche op dit moment. Beginnend met de naam voor deze rol, ben jij een growth product marketeer, een loyalty specialist of iets daar tussen? Aan jou de eer om met een passende naam te komen voor deze rol. Voor deze rol zijn we eigenlijk op zoek naar iemand die uit een scale-up, start-up komt voor de innovatieve denkwijze die iemand moet hebben. Je moet kansen zien en benutten en alle scenario’s hebben uitbedacht. Buiten gebaande paden lopen is voor jou een uitdagend avontuur in plaats van een spannende stap.

In deze rol ben je het centrale punt voor het loyalty-en spaar programma. Voor de verdere ontwikkeling van dit programma zoeken we een echte verbinder. Iemand die vanuit een digitale oogpunt het programma verder brengt en daarbij de diverse teams binnen de organisatie, waaronder marketing en (online) sales, betrekt.

Deze rol is evenals het programma volop in ontwikkeling: je denkt in kansen en mogelijkheden en bent altijd op zoek naar het toevoegen van klantrelevantie in het programma. Data is hierbij belangrijk, maar ook de inzichten vanuit de markt geven jou een duidelijk beeld van welke vervolgstappen je samen met je collega’s moet nemen.

Wat je gaat doen

  • Roadmaps opstellen voor ontwikkelen van nieuwe ‘benefits’ op basis van input die je verkrijgt bij collega’s;
  • Je kruipt in de huid van de klant en begrijpt wat de drivers zijn voor loyaliteit. Vanuit hier rol je nieuwe benefits uit, in samenwerking met collega’s, en brengt deze op een slimme manier op het juiste moment bij de klant;
  • Zorgdragen voor juiste rapportage voor intern en partners – in samenwerking met de data-analyst;
    Met jouw visie en skills help je bij het bedenken, creëren en verder uitbouwen van een loyalty strategy die naadloos aansluit op de customer journey van klanten bij deze online groothandel.

Denk jij dat we een match zijn?

Voel jij je aangesproken? Verras, overweldig, verbaas of inspireer ons met jouw motivatie. Je kunt deze samen met jouw CV sturen naar naar Diego, die helpt je graag verder!

BMN Marketing Specialist

BMN Marketing Specialist

Ben jij een pragmatisch Marketing Specialist die “bouw” sexy kan maken? Ben jij iemand die mensen in beweging krijgt? Ben je iemand die met passie communiceert? Word dan de beste vriend van de bouw als Marketing Specialist bij BMN.

Lees meer
BMN Content Marketeer

BMN Content Marketeer

Ben jij de creatieve marketeer die weet onze hoe doelgroepen content consumeren? Ben jij positief kritisch en beschik je over de nodige overtuigingskracht? Word dan de beste vriend van de bouw als fulltime Content Marketeer bij BMN.

Lees meer