Contact

Interesse? Neem dan contact op met Jasmijn, zij verteld je graag meer!

In het kort

Vast en interim

Fulltime

Utrecht

Digital & innovation

Jij hebt

... HBO/WO werk- en denkniveau;

... tenminste 5 jaar werkervaring met agile @ scale transformaties;

... business sense;

... ervaring in het coachen van management, MTs en organisaties met een hoog volwassenenheidsniveau;

... lef, weet mensen te enthousiasmeren en te confronteren op een respectvolle wijze.

Stel je eens voor…

Dat jij een cruciale bijdrage levert aan één van de grootste agile transformaties van dit moment in Nederland. Bij een grote financiële dienstverlener, op de retail afdeling, ben je een leadership coach op het gebied van senior leadership. Jij maakt het verschil door het senior leadership te begeleiden in een professionele agile organisatie die continue verbetert.  

Het team van agile coaches zal uiteindelijk bestaan uit ongeveer 57 coaches. Deze coaches gaan samen met de leadership coach zorgen voor een uniforme manier van werken binnen de bank. Naast coachen van leadership, is het in deze rol ook van belang dat je je richt op leadership en daarmee de junior coaches meeneemt in de doelstellingen van het chapter coaching.

Jouw impact

 • Door te coachen, begeleiden en bouwen met het tribe leadership en zo richting te geven aan de agile way of working;
 • Een open cultuur creëren waarin feedback wordt gegeven en continue verbeteren centraal staat;
 • Door een serieuze sparringpartner op senior management niveau te zijn;
 • Door jouw management-en consultancy skills signaleer je knelpunten bij senior management, maar geef je ook advies en handvaten om deze knelpunten op te lossen;
 • Door continue afstemming met de andere leadership coaches over de agile @ scale aanpak en nieuwe manier van werken;
 • Door een voorbeeldfunctie te hebben voor andere agile coaches op een uniforme aanpak en een leidende rol in het ontwikkelen van de coachings initiatieven;
 • Door een cultuur te creëren waar persoonlijke groei een onderdeel is van de dagelijkse routine;
 • Door voorbeeld gedrag te vertonen, onder andere op het gebied van feedback geven, eigenaarschap en reflectie.

Jouw talenten

Dat leiderschap, klantgerichtheid, storytelling, coaching, agility en emotionele intelligentie onmisbaar zijn voor deze functie is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:  

 • Je bent ervaren in het coachen op senior management niveau;
 • Je streeft naar een uniforme werkwijze die snelheid creëert en bent continue actief op zoek naar verbeteringen in de organisatie;
 • Je bent sterk in stakeholdermanagement en weet mensen met elkaar te verbinden; 
 • Door jouw consultancy skills ben jij iemand die knelpunten signaleert, maar ook advies en handvaten geeft om deze knelpunten op te lossen.

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? Bij deze opdrachtgever staat jouw ontwikkeling centraal en wordt geïnvesteerd in een omgeving waarin je blijft leren. Je krijgt de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden ze volop groeikansen, helpen ze jou om de verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen. Zodat jij kan groeien als professional. 

Laten we kennismaken

Wil jij een cruciale bijdrage leveren aan één van de grootste agile transformatie van dit moment als leadership coach? En zo het verschil maken voor jezelf, de klanten én de maatschappij? Neem dan contact op met Jasmijn, zij vertelt je graag meer over deze vacature!

Vacature Performance Marketeer

Vacature Performance Marketeer

In het groeiende team van marketingspecialisten ga je werken aan diverse performance kanalen die jij opzet, analyseert en optimaliseert. Op basis van analyses zet jij nieuwe strategieën op om ervoor te zorgen dat we meer nieuwe bezoekers mogen verwelkomen en ook weer terugkomen.

Lees meer
Vacature Marketing Automation specialist

Vacature Marketing Automation specialist

In het groeiende team van marketingspecialisten ga je werken aan onze automation-strategie en de uitvoer hiervan.  De basis staat er, jij gaat deze verder uitbouwen en laten aansluiten op de doelgroepen en tal van segmenten.

Lees meer
Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Je focus ligt op e-mail- en base/crm marketing en alles wat daarmee samenhangt. Strategie, concept, opmaak, uitvoering, evaluatie, rapportage en verbetering: jij bent verantwoordelijk voor het hele pakket.

Lees meer