Contact

Interesse? Neem dan contact op met Jasmijn, zij verteld je graag meer!

In het kort

Vast en interim

Fulltime

Utrecht

Digital & innovation

Jij hebt

... HBO/WO werk- en denkniveau;

... tenminste 5 jaar werkervaring met agile @ scale transformaties;

... business sense;

... ervaring in het coachen van management, MTs en organisaties met een hoog volwassenenheidsniveau;

... lef, weet mensen te enthousiasmeren en te confronteren op een respectvolle wijze.

Stel je eens voor…

Dat jij een cruciale bijdrage levert aan één van de grootste agile transformaties van dit moment in Nederland. Bij een grote financiële dienstverlener, op de retail afdeling, ben je een leadership coach op het gebied van senior leadership. Jij maakt het verschil door het senior leadership te begeleiden in een professionele agile organisatie die continue verbetert.  

Het team van agile coaches zal uiteindelijk bestaan uit ongeveer 57 coaches. Deze coaches gaan samen met de leadership coach zorgen voor een uniforme manier van werken binnen de bank. Naast coachen van leadership, is het in deze rol ook van belang dat je je richt op leadership en daarmee de junior coaches meeneemt in de doelstellingen van het chapter coaching.

Jouw impact

 • Door te coachen, begeleiden en bouwen met het tribe leadership en zo richting te geven aan de agile way of working;
 • Een open cultuur creëren waarin feedback wordt gegeven en continue verbeteren centraal staat;
 • Door een serieuze sparringpartner op senior management niveau te zijn;
 • Door jouw management-en consultancy skills signaleer je knelpunten bij senior management, maar geef je ook advies en handvaten om deze knelpunten op te lossen;
 • Door continue afstemming met de andere leadership coaches over de agile @ scale aanpak en nieuwe manier van werken;
 • Door een voorbeeldfunctie te hebben voor andere agile coaches op een uniforme aanpak en een leidende rol in het ontwikkelen van de coachings initiatieven;
 • Door een cultuur te creëren waar persoonlijke groei een onderdeel is van de dagelijkse routine;
 • Door voorbeeld gedrag te vertonen, onder andere op het gebied van feedback geven, eigenaarschap en reflectie.

Jouw talenten

Dat leiderschap, klantgerichtheid, storytelling, coaching, agility en emotionele intelligentie onmisbaar zijn voor deze functie is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:  

 • Je bent ervaren in het coachen op senior management niveau;
 • Je streeft naar een uniforme werkwijze die snelheid creëert en bent continue actief op zoek naar verbeteringen in de organisatie;
 • Je bent sterk in stakeholdermanagement en weet mensen met elkaar te verbinden; 
 • Door jouw consultancy skills ben jij iemand die knelpunten signaleert, maar ook advies en handvaten geeft om deze knelpunten op te lossen.

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? Bij deze opdrachtgever staat jouw ontwikkeling centraal en wordt geïnvesteerd in een omgeving waarin je blijft leren. Je krijgt de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden ze volop groeikansen, helpen ze jou om de verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen. Zodat jij kan groeien als professional. 

Laten we kennismaken

Wil jij een cruciale bijdrage leveren aan één van de grootste agile transformatie van dit moment als leadership coach? En zo het verschil maken voor jezelf, de klanten én de maatschappij? Neem dan contact op met Jasmijn, zij vertelt je graag meer over deze vacature!

Head of E-Commerce

Head of E-Commerce

Ben jij de professional die een team van 20 professionals kan leiden en de webshop van dit merk naar een hoger niveau kan tillen? Lees snel verder.

Lees meer
Team lead Digital Marketing

Team lead Digital Marketing

Wil je als Team lead Digital Marketing verantwoordelijk zijn voor de traffic naar de websites van dit bekende merk in zowel België als Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer