Contact

Interesse? Neem dan contact op met Jasmijn, zij helpt je graag!

In het kort

Vast en interim

Fulltime

Utrecht

Digital & innovation

Jij hebt

... HBO/WO werk- en denkniveau;

... tenminste 5 jaar werkervaring met agile @ scale transformaties en het coachen van teams op senior level;

... tenminste 3 jaar leidinggevende ervaring, zodat de coaches de aandacht krijgen die zij nodig hebben om te groeien in hun rol als agile coach;

... lef, weet mensen te enthousiasmeren en te confronteren op een respectvolle wijze.

Stel je eens voor…

Dat jij een cruciale bijdrage levert aan één van de grootste agile transformaties van dit moment in Nederland. Dit doe jij door bij onze opdrachtgever het chapter coaching verder te professionaliseren binnen de agile transformatie. Je bent van nature een ‘leadership coach’ en zorgt er voor dat de agile coaches de aandacht krijgen die zij nodig hebben om te groeien in hun functie.

Samen met nog 2 andere leads hebben jullie de verantwoordelijkheid over ongeveer 57 coaches en het dagelijks ‘leadership’ van dit chapter. Door jouw leiderschapskwaliteiten en senioriteit in agile transformaties breng jij dit team naar een hoger niveau.

Het team van agile coaches is de drijvende kracht in de agile manier van werken voor de tribes. Daarmee speel je als leider een cruciale rol in de cultuurverandering van dit bedrijf.

Jouw impact

 • Als lead agile coach begeleidt je agile coaches in de one way of working en hun verdere ontwikkeling;
 • Ontwikkelen van een standaard voor coaching en het team helpen daar naar te handelen. Je levert hiermee een directe bijdrage aan het professionaliseren en realiseren van de simplify @ scale transformatie binnen dit bedrijf;
 • Afstemming samen met de andere lead coaches-en head of coaching over de one way of working en jullie aanpak;
 • Serieuze sparringpartner op tribe leadership niveau;
 • Het coachen, begeleiden (zowel op gedrag als structuur) op tribe leadership niveau om zo richting te geven aan de one way of working binnen Rabobank. En daarnaast bouwen aan een agile cultuur van feedback geven en continue verbeteren.
 • Jij weet waar de tribes staan in de transitie en stuurt bij om het gewenste niveau te behalen;
 • Zorgen dat teams eigenaarschap pakken op zowel het behalen van de teamdoelstellingen als de transformatie naar de one way of working. Zowel binnen het chapter coaching als het chapter leadership binnen de tribes;
 • Voorbeeld gedrag vertonen, onder andere op het gebied van feedback geven, samenwerken en eigenaarschap.

Jouw talenten

Dat leiderschap, coaching, agility en emotionele intelligentie onmisbaar zijn bij een lead agile coach is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:  

 • Je gelooft in one way of working en simplify @ scale;
 • Je bent sterk in stakeholdermanagement en weet mensen met elkaar te verbinden; 
 • Door jouw consultancy skills ben jij iemand die knelpunten signaleert, maar ook advies en handvaten geeft om deze knelpunten op te lossen.

Wil jij dit ook?

De beste versie van jezelf worden? Bij deze opdrachtgever staat jouw ontwikkeling centraal en wordt geïnvesteerd in een omgeving waarin je blijft leren. Je krijgt de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden ze volop groeikansen, helpen ze jou om de verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen. Zodat jij kan groeien als professional.

Laten we kennismaken

Wil jij een cruciale bijdrage leveren aan één van de grootste agile transformatie van dit moment als lead agile coach? En zo het verschil maken voor jezelf, de klanten én de maatschappij? Neem dan contact op met Jasmijn, zij verteld je graag meer over deze vacature!

Nike Innovation Ecosystem & Partnerships

Nike Innovation Ecosystem & Partnerships

We are looking for a Innovation Partnerships lead. Reporting to the lead of Innovation in EMEA (Europes Headquarters). You will lead cutting-edge innovation practices in sourcing and executing complex innovation partnerships while championing a culture of innovation throughout the Nike enterprise to drive a coordinated innovation strategy and roadmap.

Lees meer
Nike Concept Designer

Nike Concept Designer

Within TIO we are looking for a Concept Designer who will work closely with the Global team, but will sit within the European HeadQuarters group. In this role, the Concept designer will be responsible for translating key Innovation themes into exciting, value propositions. They will also be responsible for looking at new opportunities to grow the current Nike business, whilst looking at new and innovative ways of building new, future business models.

Lees meer
Nike Innovation Program Lead

Nike Innovation Program Lead

The Innovation Program Lead will work as part of the Global Tech Innovation office, based in the European HeadQuarters in Hilversum, Netherlands.

Lees meer