Direct contact?

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacatures uit ons netwerk? Neem dan contact op met Nicole, zij vertelt je graag meer over deze toffe functie! 

Mobility as a Service – de Netflix van mobiliteit

Voor één van de grootste , onafhankelijke netwerken van mobiliteitsleveranciers – zijn we zijn opzoek naar een IT solution architect om de toekomstbestendige, multi-app architectuur verder te ontwikkelen. Het doel is om een platform te creëren dat kan meegroeien met de business doelstellingen en de flexibiliteit en snelheid biedt om in te kunnen spelen op alle kansen en mogelijkheden in de markt. Dit is een constant proces waar bij nagedacht wordt over de architectuur, performance en schaalbaarheid van het platform en alle applicaties.  

Vereiste 

  • 10+ jaar ervaring in een complexe IT-rol zoals bijvoorbeeld DevOps, engineer of IT-manager, waarvan 4 jaar als IT solution architect. 
  • Kennis en ervaring met AWS cloud architecture systemen.
  • Een bewezen track record als het gaat om het opzetten van soortgelijke infrastructuren.
  • Ervaring in meerdere complexe transformatieprojecten of vergelijkbare trajecten
  • Eerder gewerkt met een tech stack opgebouwd uit onder andere Python, GoLang, Swift en Kotline.

Jij bent

  • Iemand die met de juiste mix van luisteren, vragen en reageren weet een open dialoog te creëren.
  • Iemand die weet hoe organisaties werken als het gaat om besluitvorming.
  • Iemand met zeer sterke analytische vaardigheden en durft (lastige) keuzes te maken.

Wat ga je doen?

Als IT solution architect ontwikkel je de mooiste en meest innovatieve digitale producten in een multidisciplinair team. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de gebruikte techniek binnen een project. Je kent de grenzen van wat er mogelijk is, en onderzoekt waar ruimte is de grens te verleggen. Met deze kennis ben je sparringpartner voor de interactie-ontwerpers en zorg je ervoor dat de ontwerpen ook uitvoerbaar zijn. Aan de hand van een roadmap en de ontwikkelde interactie-ontwerpen zet je de richting qua techniek uit. Je start selectieprocessen waar nodig en trekt hierbij samen op met de inkoper en de servicemanager.

Je bereidt de uitvoering voor, onder andere door het uitvoeren van proof-of-concepts, het verzamelen van de juiste documentatie en het leggen van de juiste contacten zodat het realisatieteam zo min mogelijk vertraging ondervindt. Met de roadmap en de oplossingsrichting voor ogen help je ervoor te zorgen dat de juiste disciplines in het realisatieteam vertegenwoordigd zijn.

Met wie werk je?

Samen met de domein- en enterprise architecten onderhoudt je contact met de rest van de organisatie met als belangrijkste doelen kennisuitwisseling, samenwerking en het creëren van draagvlak voor de gekozen techniek. Dit vereist goede communicatie skills. Voor het realisatieteam ben je een sparringpartner als het gaat om de architectuur van de gekozen oplossing en zorgt dat deze binnen de globale architectuur past.

Samen met andere betrokkenen binnen de organisatie zoek je naar de meest geschikte manier om de ontwikkelde oplossing te hosten en te beheren. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de uitvoering en houdt je vinger aan de pols waar het gaat om kwaliteit, beveiliging, documentatie etc. Via de backlog zorg je dat belangrijke stories ten behoeve van het ‘platform’ ook ruimte krijgen en zorg je dat beveiliging een continue aandachtspunt blijft.

Denk jij dat we een match zijn?

Neem dan contact op met Nicole, zij vertelt je graag meer over deze functie! 

Meer vacatures uit ons netwerk

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Je focus ligt op e-mail- en base/crm marketing en alles wat daarmee samenhangt. Strategie, concept, opmaak, uitvoering, evaluatie, rapportage en verbetering: jij bent verantwoordelijk voor het hele pakket.

Vacature Data Analyst Jongeneel

Vacature Data Analyst Jongeneel

Als Data Analyst bij Jongeneel wil je met de beste data het E-Commerce succes voorspellen! Onze E-Commerce afdeling wil de digitale klantreis verbeteren. Jij hebt de data met een doel verzameld, je hebt ze nu ook geanalyseerd en nu komt voor jou het spannendste; voorspellen wat het beste werkt. Je weet daardoor waar jij wilt beginnen.