Voor de grootste online horeca groothandel in Nederland – zijn wij op zoek naar een junior e-commerce partnership manager! We zoeken een echte dealmaker. Iemand die als e-commerce partnership manager niet alleen coördineert, maar ook vernieuwd.

In deze rol ben je een serieuze gesprekspartner, vraagbaak en coördinator voor jouw e-partners. Ook heb je de nodige e-commerce kennis waarmee je de mensen kunt overtuigen met duidelijke argumenten. Je denkt altijd een stap vooruit en bent van nature uit altijd op zoek naar wat beter kan. Je wordt enthousiast van een uitdaging, ziet overal kansen en bedenkt graag vernieuwende campagnes. Herken jij jezelf? Dan zijn we opzoek naar jou!

Vast

32 - 35 uur

Omgeving Utrecht

Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor slimme samenwerkingen met A-merken op gebied van online marketing en je beheert je portfolio van A tot Z. Dit betekent het hele proces: focus/behoefte in kaart brengen van het betreffende merk/concept, het schrijven van een voorstel, briefing maken en het evalueren van de activiteiten. De bijbehorende administratie doe je zelf, denk aan het maken van het contract of het afstemmen van de facturering. Je wordt enthousiast van alle nieuwe kansen en mogelijkheden die je ziet in de wereld van food en voelt je thuis in een rol als commerciële kernspeler in de organisatie van een grote online groothandel.

Je gaat aan de slag in een warme organisatie die gericht is op groei. Uitbreiding naar nieuwe mogelijkheden tot samenwerking, waarbij het de belangrijkste doelstelling is om gezamenlijke groei te behalen. Je bent hierbij onder andere verantwoordelijk voor;

 

  • Het in kaart brengen en benaderen van potentiële nieuwe partners en de organisatie meenemen in de digitale transitie en intern kennis en ervaring van e-commerce overbrengen;
  • Zorgdragen voor het verhogen van de online sales, door onder andere online campagnes op te zetten met partners en hiervoor relevante content aan te leveren.

Wie ben jij

  • Je hebt een relevant HBO diploma;
  • Je hebt ervaring met budgetbeheer en met het opzetten en onderhouden van partnerships;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt ervaring met het aansturen en briefen van digital specialisten zoals online campaign managers en online marketeers;
  • Je bent commercieel, creatief en beschikt over overtuigingskracht;
  • Je bent accuraat en gestructureerd;
  • Je bent resultaatgericht en weet doelstellingen gemakkelijk te vertalen naar KPI’s;
  • Je bent stressbestendig, oplossingsgericht, klantvriendelijk en je werkt graag in teamverband.

Denk jij dat we een match zijn?

Ga jij hier van watertanden en kan je niet wachten om aan de slag te gaan als e-commerce partnership manager? Neem dan contact op met Diego, die vertelt je graag meer!

Meer vacatures

Vacature Performance Marketeer

Vacature Performance Marketeer

In het groeiende team van marketingspecialisten ga je werken aan diverse performance kanalen die jij opzet, analyseert en optimaliseert. Op basis van analyses zet jij nieuwe strategieën op om ervoor te zorgen dat we meer nieuwe bezoekers mogen verwelkomen en ook weer terugkomen.

Lees meer
Vacature Marketing Automation specialist

Vacature Marketing Automation specialist

In het groeiende team van marketingspecialisten ga je werken aan onze automation-strategie en de uitvoer hiervan.  De basis staat er, jij gaat deze verder uitbouwen en laten aansluiten op de doelgroepen en tal van segmenten.

Lees meer