Direct contact?

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacatures uit ons netwerk? Neem dan contact op met Nicole, zij vertelt je graag meer over deze toffe functie! 

Een beetje over ons

Spargle is een netwerkorganisatie (stiekem proberen we weg te blijven bij het stickertje van recruiters) vol met tech- en digital talent. Naast dat we dagelijks op zoek zijn naar de beste techtalent, organiseren we netwerkborrels, cursussen voor bijvoorbeeld Product Owner en Agile coaches en bouwen we samen met onze partners, zoals Nike, Albert Heijn en Rabobank aan transformatietrajecten. Uiteraard was dit BC, before Corona, maar we verwachten snel weer te kunnen starten.

Persoonlijk en betrokken, dat is onze basis. Dankzij dit fundament hebben we de afgelopen 9 jaar ieder jaar een prachtige groei laten zien. We doen mee als verbinder in een krachtig netwerk van A-merk klanten en de beste professionals. Ons werk is niet altijd makkelijk, want ons netwerk is kritisch en veeleisend. En je moet je realiseren dat je moet vechten tegen het vooroordeel dat je in de recruitment werkt. Durf jij juist te staan voor onze visie; mensen verbinden vanuit het hart?

Een beetje over de rol

Als je hier je hier een week, BC, gewerkt had, had deze er waarschijnlijk als volgt uitgezien: 

  • Maandag was je om 09.00 gestart en na een snelle kop koffie en geklets met jouw collega’s had je nog snel ons CRM systeem bijgewerkt zodat jouw openstaande projecten en informatie over klanten up-to-date zijn. Daarnaast spreek je met jezelf af dat je deze week écht begint met het beter bijhouden van het systeem. Om 09.30 was je de stand-up ingegaan om jouw collega’s meer te vertellen over jouw uitdagingen van de aankomende week, promote je als agent de beste professionals die je de afgelopen week gesproken hebt en help je collega’s waar nodig. De rest van de dag besteed je aan het sourcen van kandidaten en kennismakingsgesprekken bij ons op kantoor.
  • Op dinsdag was je naar één van onze klanten gegaan, bijvoorbeeld Nike, KLM of Google voor een volle klant dag waarbij je zowel stakeholders aan klantzijde als onze grootste helden, onze interimmers/freelancers spreekt. Na 5 kopjes koffie en trillende handen besluit je toch maar op thee over te stappen.
  • Een tijd terug heb je je opgegeven voor een design MeetUp die deze woensdag plaatsvindt, omdat het pas in de middag/avond is heb je de ochtend vrij en daarom besluit je nog even lekker te netflixen in bed terwijl je je collega’s appt dat je heel goed naar de sportschool geweest bent die ochtend. Het begin van de middag gebruik je voor sourcen van kandidaten, werk je het CRM systeem bij of spreek je professionals telefonisch voor een eerste kennismaking.
  • Deze donderdag heb je op Utrecht Centraal afgesproken om de ochtend te beginnen met een kennismakingsgesprek, daarna ga je naar kantoor en heb je een rustige middag gepland. Deze verloopt nét iets anders als gedacht aangezien de founder van Spargle je gevraagd heeft mee te gaan naar een nieuwe klant. Veerkrachtig en flexibel zijn jouw twee namen en daarom ga je met liefde mee om de leiding te nemen in dit gesprek.
  • Vrijdag ben je weer op kantoor te vinden, je spreekt professionals, sourced kandidaten, schrijft vacature teksten en werkt al je to do’s af die weer veel te lang zijn blijven liggen door je drukke werkweek.

Binnen Spargle hebben we geen quota’s voor het bellen, spreken of plaatsen van professionals. Wij gaan voor de echte match, ook als deze iets langer op zich laat wachten of als die ideale match bij één van jouw collega’s is met kandidaat die jij gesproken hebt.  

Wat breng je mee?

We zijn op zoek naar een proactieve leider binnen zijn/haar eigen expertise, we willen inclusief zijn en geven de voorkeur aan iemand iemand met minimaal  4/5 jaar recruitment ervaring, ervaring binnen Tech en digital is een hele grote plus maar geen must. Daarnaast herken jij je net iets te veel in het volgende profiel:

Mensen vinden op vakantie gaan met jou helemaal niet zo leuk 
Bij het strand liggen is voor jou niet weggelegd, je wil doen en ontdekken! Soms is die energie voor andere mensen best irritant maar je weet anderen ook te inspireren om die bungee jump tóch te doen. Je kookt niet op basis van recept maar op basis van passie en gevoel en doet altijd alles door elkaar, met succes. Je energie en enthousiasme blijven tot het einde bij je, niet alleen bij glanzende en opwindende aftrap.

Je ziet er goed uit met alle hoeden
Baretten, petten, akubra’s – noem maar op, je ziet er goed uit! Je kunt in een oogwenk een strategische presentatie voor een nieuwe klant maken, diepe coaching gesprekken voeren met onze interimmers of  jezelf verliezen in het sourcen van kandidaten op LinkedIn – en je vindt het allemaal even leuk.

Je bent niet op je mondje gevallen 
Als team gaan we voor het beste resultaat en gezamenlijk beter worden en daarom ben je niet bang feedback te geven of te ontvangen en zo nu en dan wat tegengas te geven.

Je <3 technologie evenveel als mensen
Naast onze passie voor mensen, houden we ook van alles wat met tech te maken heeft of het nou Online Marketeers zijn, Designers of Product Owners jij weet het te begrijpen en een sparringpartner te zijn. Kennis en ervaring met tech is niet nodig maar een stiekeme passie in elke vorm dan ook wel. 

Denk jij dat we een match zijn?

We zijn heel erg nieuwsgierig naar jou! Jij ook naar jezelf? Spargle is een plek om jezelf verder te ontwikkelen en om te groeien! Ben jij een verbinder vanuit het hart, en durf je de uitdaging aan te gaan?

Spargle hecht grote waarde aan diversiteit. Wij hopen vaker kandidaten uit te nodigen die nu ondervertegenwoordigd zijn in ons team.

Meer vacatures uit ons netwerk

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Je focus ligt op e-mail- en base/crm marketing en alles wat daarmee samenhangt. Strategie, concept, opmaak, uitvoering, evaluatie, rapportage en verbetering: jij bent verantwoordelijk voor het hele pakket.

Vacature Data Analyst Jongeneel

Vacature Data Analyst Jongeneel

Als Data Analyst bij Jongeneel wil je met de beste data het E-Commerce succes voorspellen! Onze E-Commerce afdeling wil de digitale klantreis verbeteren. Jij hebt de data met een doel verzameld, je hebt ze nu ook geanalyseerd en nu komt voor jou het spannendste; voorspellen wat het beste werkt. Je weet daardoor waar jij wilt beginnen.