Direct contact?

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacatures uit ons netwerk? Neem dan contact op met Nicole, zij vertelt je graag meer over deze toffe functie! 

Een beetje over ons

Spargle is een netwerkorganisatie (stiekem proberen we weg te blijven bij het stickertje van recruiters) vol met tech- en digital talent. Naast dat we dagelijks op zoek zijn naar het beste tech-talent, organiseren we netwerkborrels, cursussen voor bijvoorbeeld Product Owner en Agile coaches en bouwen we samen met onze partners, zoals Nike, Albert Heijn en Rabobank aan transformatietrajecten. Uiteraard was dit BC, before Corona, maar we verwachten snel weer te kunnen starten.

Persoonlijk en betrokken, dat is onze basis. Dankzij dit fundament hebben we de afgelopen 9 jaar ieder jaar een prachtige groei laten zien. We doen mee als verbinder in een krachtig netwerk van A-merk klanten en de beste professionals. Ons werk is niet altijd makkelijk, want ons netwerk is kritisch en veeleisend.

Aan Een beetje over de rol

 

Als je hier je hier een week, BC, gewerkt had, had deze er waarschijnlijk als volgt uitgezien:

  • op maandag was je om 09.00 gestart en je drinkt snel een kop koffie (of thee natuurlijk, we zijn inclusive) en kletst met jouw collega’s. Je had nog snel even ons CRM systeem bijgewerkt en je bent klaar voor onze stand-up. Uiteraard zijn alle kaasjes in onze prachtige kerk door jou aangestoken en check je de kantoorvoorraad koffie, thee, paper etc. voor de stand-up begint. Is alles nog voorradig of moet je straks nog even een aantal dingen halen? Na de stand-up ben je weer helemaal op de hoogte van alles wat er speelt. Je checkt nogmaals of alles goed is bijgewerkt in ons APM systeem. Daarna zet je je mail en LinkedIn open en pak je alles op wat er in het weekend is gestuurd.
  • Die dinsdag tref je de voorbereidingen voor een super toffe klankbordsessie van onze klant Nike bij ons op kantoor. Je zorgt ervoor dat iedereen uit het team weet dat wij donderdag een klant verwachten, dat de communicatie richting de klant goed op orde is (ze hebben de routebeschrijving en parkeermogelijkheden allang van jou ontvangen) en haalt vandaag alle boodschappen in huis die nodig zijn voor deze sessie. We bedienen onze klant op top niveau, want naast een goede inhoudelijke sessie, moet ook de innerlijke mens verwend worden. Naast dit geregel zorg je dat Nicole haar dag goed door komt, check je de infobox regelmatig en ook op LinkedIn ontsnapt er geen bericht aan jouw aandacht. Hé, hoor je daar nu dat we een toffe, nieuwe rol binnen hebben? Leuk! Jij schrijft proactief een social post en zoekt een leuke afbeelding. Het is lekker druk en zo vliegt de dag voorbij.
  • Woensdag start je de ochtend met het maken van een aantal contracten. Dat is goed nieuws, want dat houdt in dat er weer mooie matches zijn gevallen! Je moet hiervoor secuur te werk gaan, dus je zondert je even af zodat je geen fouten kan maken. Ook overleg je nog een aantal openstaande finance zaken met onze Finance Manager. Daarna check je de klantportals op nieuwe aanvragen en deelt die met het team. Je zorgt er ook voor dat nieuwe aanvragen door de Project Manager worden opgepakt. Je gooit het dus niet alleen over de schutting, maar zorgt ook dat er een vervolg aan wordt gegeven. Oh, is het al woensdag? Alle afspraken, telefoontjes, zoom calls van de voorgaande dagen moeten nog in het APM systeem worden gezet. Er wordt ondertussen gebeld op onze kantoortelefoon: een professional zoekt een nieuwe baan. Uiteraard vertel jij inspirerend over de werkwijze van Spargle, onze kernwaarden en vraag je ook door wie de persoon is die aan de andere kant van de lijn hangt. Je sluit af met de vraag of hij zijn CV wil sturen en gaat kijken of we iets voor hem kunnen betekenen.
  • Op donderdag staat de klankbordsessie op de planning. Je hebt een vergaderkamer boven gereserveerd waar de Spargle teamleden in kunnen zitten, aangezien onze ruimte wordt gebruikt door de klant. Jij bent gastvrouw en zorgt ervoor dat de klant gastvrij wordt ontvangen, de WiFi-code tot zijn beschikking heeft en voorzien is van een heerlijke kop thee of koffie. De meeting is gestart. Jij houdt regelmatig in de gaten of er nog voldoende koffie/thee is en of het ze aan niks ontbreekt. Ondertussen check je je mail, LinkedIn, de infobox en maak je nog twee contracten. Er is een nieuwe rol bij Google binnen gekomen en er moet een kandidaat in het systeem worden gezet. Jij bent pietje precies en zorgt ervoor dat alle gegevens van de kandidaat nauwkeurig in het systeem worden gezet. Op naar een match!
   Aan het einde van de dag zorg je dat het kantoor er weer netjes uit ziet. De klant heeft een fijne sessie gehad en jij laat ze keurig uit. Nog even het kantoor strak trekken en op naar huis!
  • Vrijdag ben je druk bezig met het regelen van de onboarding van een nieuwe collega. Maandag start er namelijk een nieuw teamlid. Jij haalt jouw nerdy zelf naar boven en installeert de laptop met alle standaard programma’s, maakt een e-mailadres aan en wachtwoord en zorgt dat alles helemaal spik en span is voor de start. Heb je de nieuweling al laten weten hoe laat hij/zij op kantoor wordt verwacht? Daarna zorg je dat er op social wat lawaai wordt gemaakt over de toffe klankbordsessie van gisteren. Jij hebt uiteraard gisteren prachtige plaatjes geschoten en schrijft een toffe blog over het vraagstuk van de klant. Spargle is van alle markten thuis! Als je toch aan het schrijven bent, denk je ineens aan de nieuwsbrief. Daar moet ook nog het één en ander voor gebeuren. Je klimt in de pen en maakt een opzet voor de nieuwsbrief. Je checkt in het team de onderwerpen die er in zouden moeten komen en zorgt dat er einde dag een mooie opzet staat. Dat was een drukke week! Het is inmiddels 5 uur en je vindt dat het tijd is voor een borrel. Je roept de teamleden bij elkaar en zet wat chips op tafel. Even die eerste week evalueren en uiteraard doe je dat onder het genot van een glas wijn (of bier). Laat dat weekend maar komen!

  *het is uiteraard ook mogelijk om 32 uur te werken binnen deze rol.

  Bij Spargle is er veel ruimte voor jou als mens en waar jij in wil groeien. Wordt je enthousiast van het beheren van alle onze social media kanalen, het organiseren van events, meer leren over operations, marketing of juist meer finance & legal? Verblijd en verbaas ons met jou talent en inzicht.

Wat breng je mee?

WAT BRENG JE MEE?
Jij bent de ultieme alleskunner en doener. Je bent een snelle schakelaar en houdt van een uitdaging. We zijn een klein team maar groots in ambitie en output. Zo schakelen we dagelijks met klanten zoals KLM, Nike, Tommy Hilfiger, Heineken en een aantal Scale-ups die veel van ons verwachten daarom deins je ook niet terug van een stukje strategie en inhoud.

Mensen vinden op vakantie gaan met jou helemaal niet zo leuk 
Bij het strand liggen is voor jou niet weggelegd, je wil doen en ontdekken! Soms is die energie voor andere mensen best irritant maar je weet anderen ook te inspireren om die bungee jump tóch te doen. Je kookt niet op basis van recept maar op basis van passie en gevoel en doet altijd alles door elkaar, met succes. Je energie en enthousiasme blijven tot het einde bij je, niet alleen bij glanzende en opwindende aftrap.

Je kijkt net iets te vaak in de spiegel
Spreekwoordelijk dan… want zelfreflectie en gezamenlijk beter worden staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom ben je niet bang feedback te geven of te ontvangen en zo nu en dan wat tegengas te geven.

Je ziet er goed uit met alle hoeden
Baretten, petten, akubra’s – noem maar op, je ziet er goed uit! Je kunt in een oogwenk een strategische presentatie voor een nieuwe klant maken, een event optuigen, ons verblijden met een zelfgeschreven lied of een verjaardagslunch organiseren bij ons op kantoor– en je vindt het allemaal even leuk.

Je staat voor transformatie
Op je eerste dag vertel je ons dat een proces wat we al jaren op dezelfde manier doen veel efficiënter kan. – en dat vinden we meer dan ok! Als kleine organisatie zijn we altijd in beweging en horen we heel graag hoe het beter kan. Of het gaat om een klein proces of een grote interne transformatie, we horen het allemaal even graag.

Denk jij dat we een match zijn?

We zijn heel erg nieuwsgierig naar jou! Jij ook naar jezelf? Spargle is een plek om jezelf verder te ontwikkelen en om te groeien! Ben jij een verbinder vanuit het hart, en durf je de uitdaging aan te gaan?

Spargle hecht grote waarde aan diversiteit. Wij hopen vaker kandidaten uit te nodigen die nu ondervertegenwoordigd zijn in ons team.

Meer vacatures uit ons netwerk

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Je focus ligt op e-mail- en base/crm marketing en alles wat daarmee samenhangt. Strategie, concept, opmaak, uitvoering, evaluatie, rapportage en verbetering: jij bent verantwoordelijk voor het hele pakket.

Vacature Data Analyst Jongeneel

Vacature Data Analyst Jongeneel

Als Data Analyst bij Jongeneel wil je met de beste data het E-Commerce succes voorspellen! Onze E-Commerce afdeling wil de digitale klantreis verbeteren. Jij hebt de data met een doel verzameld, je hebt ze nu ook geanalyseerd en nu komt voor jou het spannendste; voorspellen wat het beste werkt. Je weet daardoor waar jij wilt beginnen.