Mogen wij ons even voorstellen?
Wij zij Bynco, ofwel Buy Your Next Car Online. Een snelgroeiend, 100% digitaal platform waar we onze klanten helpen om de perfecte, jong gebruikte tweedehandsauto te kopen.

Voor onze klanten bieden wij de hoogste mate van gemak en transparantie in een branche die decennialang nauwelijks geïnnoveerd is. Sinds 2017 heeft Bynco de markt voor tweedehandsauto’s opengebroken en zijn we uitgegroeid tot marktleider in dit segment. En daar zijn we trots op!

De uitdaging waar we momenteel als snel groeiende scale-up voor staan, is het behouden van die koppositie. En dus moeten we onszelf continu opnieuw blijven uitvinden en de beste mensen om ons heen verzamelen die de groei verder helpen te realiseren.

Een van die nieuwe teamleden is een ervaren Performance Marketeer, hij of zij speelt een cruciale rol in de groei prestaties.

Wie ben jij?

Wie ben jij en wat kom je ons brengen?
In het groeiende team van marketingspecialisten ga je werken aan diverse performance kanalen die jij opzet, analyseert en optimaliseert. Op basis van analyses zet jij nieuwe strategieën op om ervoor te zorgen dat we meer nieuwe bezoekers mogen verwelkomen en ook weer terugkomen.

Je bent kritisch en scherp, je houdt ervan om de vrijheid te pakken en je ding te doen maar weet tijdig te bonden met je team en de samenwerking op te zoeken. En natuurlijk je bent gestructureerd en gericht op executie en het behalen van doelen.

Wat zijn jouw hoofdtaken?
Jij zet de strategie uit en beheert de tools die nodig zijn om te komen tot de juiste groeistrategie. Groei laat je zien door te experimenteren en analyses te doen naar het gedrag van klanten en daar de juiste acties aan te verbinden. In deze functie beheer je alle performance kanalen van Bynco. Jij bent verantwoordelijk voor het monitoren, optimaliseren en verder uitbouwen van alle campagnes. Denk hierbij aan Display en Text Ads campagnes, maar ook het opzetten van campagnes voor socials is voor jou geen punt. Jij bewaakt de targets en ROI van verschillende performance kanalen en door te blijven experimenteren weet jij deze continu te verbeteren.

Wat ga je verder doen?

Wat ga je nog meer doen?

 • Je bent gek op cijfers en zorgt voor fact based inzichten door in de beschikbare data te duiken en verzamelt inzichten over de gehele performance van de diverse campagnes
 • Je beheert alle paid media kanalen en denkt mee onze acquisitiestrategie
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitwerken van hypotheses en experimenten
 • En voor het inrichten van diverse performance campagnes om verkeer en leads te genereren & het inrichten van remarketing campagnes
 • Ook ben jij degene die campagnes monitort en bijstuurt op basis van ROI en ROAS (o.a. CPC, CPA, CPL)
 • En werk je intensief samen met je andere collega’s uit het marketingteam om het optimale uit campagnes en content te halen.

Nog meer in je rugzak?

Oh en dit zit ook in jouw rugzak!

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en minimaal 4 jaar relevante marketing performance werkervaring
 • Je bent zeer vaardig met data-analyse en weet dit direct in de juiste acties om te zetten.
 • Je hebt werkervaring met Google en Bing ads, Facebook en andere advertising platformen.
 • Je bent niet bang om ambitieuze targets te stellen en jezelf en anderen daaraan te houden.
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Je spreekt, schrijft en leest vloeiend Nederlands en het liefst ook Engels

Wat gaan wij jou bieden?

Wat gaan wij jou bieden?

 • Een uitdagende en afwisselende fulltimebaan in een jonge, dynamische scale-up
 • Een marktconform salaris
 • Een dertiende maand
 • Reiskostenvergoeding om van en naar het nieuwe WTC op Utrecht Centraal te reizen
 • 25 vakantiedagen
 • Een aantrekkelijke korting op je zorgverzekering
 • Laptop
 • Mogelijkheden om thuis te werken
 • Een betrokken team waar hard werken wordt afgewisseld met gezelligheid
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Autobinck

Trouwens, we zijn onderdeel van AutoBinck
Bynco (Buy Your Next Car Online) is een van de startups van AutoBinck Group. AutoBinck Group is al 110 jaar actief en een toonaangevende speler op de Europese mobiliteitsmarkt met 2700 medewerkers, een jaaromzet van ruim 1 miljard euro en zo’n 50 werkmaatschappijen verdeeld over vier divisies in 8 landen. Onze jongste divisie is AutoBinck Smart Mobility. Deze divisie omvat naast een aantal minderheidsbelangen in bedrijven als Zelfstroom en SnappCar een viertal eigen bedrijven: XXImo B.V. (mobiliteitspassen), Bynco (100% online verkoop van auto’s) en Moove Connected Mobility BV (Automotive telematica).

Denk jij dat we een match zijn?

Ken jij of ben jij performance marketeer die de ambitieuze plannen van Bynco tot een nog groter succes kan maken? Voordat we kennismaken horen we graag waarom jij geschikt bent voor deze functie. Wil je eerst meer weten over de baan of de procedure? Neem dan contact op met Esther Kroes via esther@spargle.com

Meer vacatures

Vacature Marketing Automation specialist

Vacature Marketing Automation specialist

In het groeiende team van marketingspecialisten ga je werken aan onze automation-strategie en de uitvoer hiervan.  De basis staat er, jij gaat deze verder uitbouwen en laten aansluiten op de doelgroepen en tal van segmenten.

Lees meer
Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Je focus ligt op e-mail- en base/crm marketing en alles wat daarmee samenhangt. Strategie, concept, opmaak, uitvoering, evaluatie, rapportage en verbetering: jij bent verantwoordelijk voor het hele pakket.

Lees meer