Ben jij uit het goede hout gesneden?

Heb jij een hart van hout en wil jij werken in een organisatie die enorm bezig is met duurzaamheid en geen fout hout verkoopt? En wil jij impact maken met vette email campagnes? Heb jij creatieve ideeën over online klantverleiding? Is testen jouw tweede natuur? Ben jij de conversiekoning of -koningin en kun jij niet kiezen tussen taart en champagne? Dan ben je bij ons aan t goede adres.

Over Jongeneel
Jongeneel verkoopt en distribueert hout, plaat en bouwmaterialen, voor de industrie en voor elke professional die in de bouw werkzaam is. De grootte van het project of de klant maakt hierbij niets uit, van landelijk project tot een enkel dakraam.
Hout is groeiend goud en daarom investeert Jongeneel in mens én natuur, gaan wij voor circulair, dus alles is en kan worden worden hergebruikt. Oh en het gehele bedrijf is energie neutraal!

De digitale transformatie is ingezet!
Jongeneel bestaat al ruim 220 jaar en is een bedrijf dat vol in ontwikkeling is en de laatste twee jaar een stormachtige groei doormaakt. We hebben de eerste stappen gezet in de digitale transformatie van ons merk en gaan hier de komende jaren vol gas op geven. Hierdoor hebben we ruimte om te investeren in een sterkere digitale aanwezigheid. We zoeken dus digitale toppers die ons gaan helpen in de flinke ambitie die we hebben. Help jij ons om ons duurzame verhaal aan onze doelgroepen te vertellen?

Wat kom je ons brengen?

Je focus ligt op e-mail- en base/crm marketing en alles wat daarmee samenhangt. Strategie, concept, opmaak, uitvoering, evaluatie, rapportage en verbetering: jij bent verantwoordelijk voor het hele pakket. Je hebt hierbij veel vrijheid maar je kunt altijd terugvallen op je collega online marketeer. Naast e-mailings voor campagnes & nieuwsbrieven ben je bezig met het opzetten van automated mail campagnes, iets waar we net mee starten en je dus vanaf het begin kan opzetten. En we kunnen je hulp ook goed gebruiken bij het bedenken van mooie online salesactiviteiten en het versterken van onze online zichtbaarheid op social media. Je kunt je eigen handtekening zetten door dit te ownen en volledig naar je toe te trekken.

Waarom ga je dat bij Jongeneel doen?

We weten dat de arbeidsmarkt de online-specialisten momenteel toelacht. Werken bij een groothandel in hout, plaat en bouwmaterialen ligt dan misschien niet op het puntje van je gedachten maar daarmee doe je ons en jezelf tekort. Bij ons kun je echt nog het verschil maken, je draait aan de knoppen en ziet snel het resultaat en kunt hierin zelf bijsturen. Deze kans krijg je niet overal.
Er is nog veel te doen en we zijn heel benieuwd naar jouw ideeën en initiatieven. Je maakt deel uit van een jong team waar samenwerking, plezier en succes de sleutelwoorden zijn. Je helpt mee in de digitale transformatie van Jongeneel. Dat de arbeidsvoorwaarden prima zijn, spreekt uiteraard voor zich. Zo hebben we bijvoorbeeld 30 vakantiedagen (obv 40 uur, waarvan 6 ATV-dagen). Het gaat om een aanstelling voor een jaar maar als het wederzijds bevalt willen we je graag langer aan ons binden.

Waarom jij?

We zoeken jou omdat

  • Jij een HBO werk- en denkniveau hebt,
  • Jij beschikt over ervaring met e-mailcampagnes
  • Jij ervaring hebt met e-mailsystemen (wij gebruiken Copernica)
  • Social media voor jou geen geheimen kennen
  • Jij blij wordt van data en resultaat,
  • Jij hands-on bent,
  • Jij al ervaring hebt met InDesign of Photoshop (of het leuk vindt om dat te leren)
  • Jij over humor beschikt (in welke vorm dan ook).

O ja, omdat we zo blij zijn dat we jou gevonden hebben en we weten dat het soms lastig is om te kiezen, staan er voor jou een taart en fles champagne klaar op je eerste werkdag.

Denk jij dat we een match zijn?

Ken jij of ben jij de online marketeer die de digitale transformatie van Jongeneel tot een nog groter succes kan maken? Voordat we kennismaken horen we graag waarom jij geschikt bent voor deze functie. Wil je eerst meer weten over de baan of de procedure? Neem dan contact op met Esther Kroes via esther@spargle.com

Meer vacatures

Vacature Performance Marketeer

Vacature Performance Marketeer

In het groeiende team van marketingspecialisten ga je werken aan diverse performance kanalen die jij opzet, analyseert en optimaliseert. Op basis van analyses zet jij nieuwe strategieën op om ervoor te zorgen dat we meer nieuwe bezoekers mogen verwelkomen en ook weer terugkomen.

Lees meer
Vacature Marketing Automation specialist

Vacature Marketing Automation specialist

In het groeiende team van marketingspecialisten ga je werken aan onze automation-strategie en de uitvoer hiervan.  De basis staat er, jij gaat deze verder uitbouwen en laten aansluiten op de doelgroepen en tal van segmenten.

Lees meer