Ingevuld: Interim Teamleider Marketing & Communicatie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de afdeling Marketing en Communicatie bestaande uit 5 fte. Tegelijkertijd ben je verantwoordelijk voor een aantal eigen projecten.

Jouw afdeling heeft als doel het feilloos uitvoeren van alle marketing- en communicatieactiviteiten voor 90 vestigingen en diverse afdelingen. In dit kader wordt er intensief samengewerkt met andere disciplines en collega’s binnen het bedrijf, waarbij jouw team ondersteunt bij het bereiken van de doelstellingen. Centraal daarbij staat het meedenken over marktstrategieën en de positionering van de merken en concepten en het verder uitbouwen en laden daarvan. In deze functie rapporteer je aan de Marketing & Communicatie Manager.

 Je standplaats is Hoorn, maar je zal in voorkomende gevallen ook op andere locaties aanwezig zijn. Het betreft een fulltime functie.

Wat neem je mee?

Om je rol goed uit te voeren bezit je een echte winnaarsmentaliteit. Je bent een stevige persoonlijkheid en stuurt jouw team hands-on aan. Vanuit je ervaring als leidinggevende ben je in staat om je team te enthousiasmeren en een belangrijk bijdrage te leveren aan de performance van je afdeling. Verder heb je:

  • een afgeronde HBO opleiding; bij voorkeur Nima B of Marketing Communicatie B;
  • aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie;
  • ervaring met het bouwen en in de markt zetten van merken;
  • goede communicatieve vaardigheden én ben je initiatiefrijk, hands-on en resultaatgericht ;
  • de capaciteiten als teamspeler die gericht is op samenwerking, heb je overtuigingskracht en beschik je over planmatige en organisatorische vaardigheden.
  • de creativiteit om mee te denken met de verdere ontwikkeling van de afdeling.

Ben jij de teamleider die wij zoeken? Verras, verbaas en inspireer ons met jouw motivatie. We zijn nieuwsgierig naar jou! Je kunt je motivatie en CV sturen naar Eline de Jong, via eline@spargle.com Of wil je meer weten? Dan bel je naar: 035 – 747 0747.