Spargle Organisational Development

Versnelt organisatiegroei

Coaching op de vloer? Ja juist!

Voor leidinggevende die een reorganisatie moeten begeleiden. En aanlopen tegen een muur van weerstand. Leiders die de overgang naar de digitale wereld moeten maken maar het team blijft maar in de 1.0 stand. Of aan de slag moeten met een cultuuromslag en geen idee hebben waar te moeten beginnen.  Voor teams die niet optimaal functioneren. Waar men elkaar geen feedback durft te geven uit angst voor represailles. Het vraagt veel van de leiders, het vraagt veel van het team.

Wij geloven in ontwikkeling en groei. In kennis, in ervaring, in professionaliteit. Versnelde groei kan pas plaatsvinden, als het leerklimaat optimaal is. Binnen een goed draaiend team met ruimte voor ieders kwaliteiten. Mooi gezegd, lastig gedaan.

 

Teams draaien niet vanzelf optimaal. Allerhande uitdagingen als reorganisaties, werkstress, ziekte, tegengestelde karakters, tegenvallende resultaten of ongemotiveerde collega’s, maken dat teams niet optimaal functioneren. Teams draaien niet vanzelf goed, daar heeft de leidinggevende werk te doen en de teamleden ook.

Spargle Coaching helpt. Begeleidt de leidinggevende op de vloer, leert het team kennen en werkt aan teambuilding en leiderschapsontwikkeling. Niet alleen de theorie maar juist het hoe. Praktisch, stevig en direct toepasbaar.

 

Ik kom graag in contact met Spargle Coaching

De founder van Spargle Coaching is Patricia Hoekstra. Gepokt en gemazeld in het vak, met ruime werk- en coachervaring in bureau- en bedrijfsleven. Al jaren zelf interimmer, richt zij zich op Interim coaching, Persoonlijke ontwikkeling en organisatie groei. Door haar persoonlijke, en resultaatgerichte aanpak helpt zij mensen vooruit. Het zadel in.

Spargle Coaching werkt met een netwerk van coaches. Zo garanderen we altijd een ultieme fit tussen coach en coachee. Want dichterbij komen kan alleen bij iemand waar je een klik mee ervaart.

 “Coaching op persoonsniveau en met een juiste insteek naar het team dat ik mag aanvoeren, is zeer belangrijk. Dat heb ik ervaren door de coaching die jij gegeven hebt. Wat me vooral bijblijft is de aandacht die er mag zijn voor mijzelf en ik zo voor mijzelf keuzes kan maken zodat ik een leider kan zijn voor mijn team.”

REMKO, leider