Super hero: we want you!!

 

Het is een understatement om te zeggen dat data analisten belangrijk zijn voor een organisatie. Sterker nog, zonder deze superslimme, hoogopgeleide en getrainde professionals kun je goede marketingbeslissingen, lancering van een nieuwe strategie of het ‘fine-tunen’ van een nieuw product wel vergeten.

Goede data-analisten zijn uiteraard analytisch zeer vaardig en in staat om complexe analytische modellen van data te maken. Ze weten met deze analyses de klant te begrijpen en te geven wat hij wil. Iets waar iedere organisatie naar op zoek is!

Data-analisten zijn schaars. Zeer schaars. Het lijkt wel een zoektocht naar die ene speld in de hooiberg! Tel daar de geografische component ‘regio Eindhoven’ bij op…. En je staat voor een uiterst lastige opgave.

En toch gaat Spargle de uitdaging graag aan! Wij gaan die topper vinden. Ook al geven statistieken aan dat er in 2018 een tekort van minimaal 10.000 data-analisten zal zijn.

Ben jij onze super hero? Ben jij de beste in je vak en spreek jij ook de taal van het bedrijfsleven? Then: We want you! Check this out for more information!