Contact

Interesse? Mail je CV en motivatie naar info@spargle.com, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de vervolgstappen met je te bespreken!

In het kort

Stage

4 dagen per week (+- 32 uur)

Hilversum

Digital & innovation

Je bent/hebt

Je bent student en neemt deel aan een HBO of WO- opleiding op het gebied van HR, Bedrijfspsychologie, bedrijfskunde, marketing of iets soortgelijks

Je bent leergierig

Je bent communicatief sterk en weet van aanpakken

Je bent proactief

Zou jij graag..

deel uit willen maken van een exclusief netwerk en willen werken voor een jong, snelgroeiend bedrijf dat altijd vooraan staat en grote transformaties en transities op het gebied van digital van dichtbij beleeft?

Stage bij Spargle

Als snel groeiende netwerkorganisatie staat ons team voor veel uitdagingen. Bij ons zit je geen minuut stil en hoef je niet bang te zijn voor een saaie dag. We hebben een hecht en gedreven team dat zich bezig houdt met het verbinden van digital professionals aan onze topklanten zoals HeinekenNike, KLM, Schiphol en Rabobank.

Nog geen ervaring? Geen probleem! Het belangrijkste is dat je leergierig bent en je volledig wil inzetten om te groeien in een korte tijd. Gaandeweg leer je alles!

Als stagiair(e) bij Spargle vervul je een centrale rol. Proactief en met een hands-on mentaliteit ga je aan de slag binnen ons team. Zo leer je snel Spargle, en ons netwerk, goed kennen. Bovendien krijg je de mogelijkheid om je eigen functieprofiel te creëren. Vind je het organiseren van workshops gaaf? Kom met een plan! Heb je sprankelende plannen voor onze website of social media? Leg ons dan jouw ideeën voor! Wij werken vanuit de gedachte ‘wat kan wel?’. Aan jouw stage geef jij je eigen invulling aan de hand van jouw interesses.

Wij zijn Spargle

Een sprankelend netwerk van digital, marketing en innovatie professionals dat kennis en ervaring verbindt om mensen en organisaties te laten bloeien. We vormen een intiem netwerk: een netwerk dat elkaar kent, scherp houdt en aanvult. Zo weten we precies wie waar past. Wij vervullen de rol van verbinder. Ons bedrijf is onafhankelijk en inhoudelijk, we zijn klein in de kern, maar we hebben een groot netwerk op expert niveau. We zijn een pure speler in de digital markt!

WAT KUNNEN JOUW WERKZAAMHEDEN WORDEN?

 • Het analyseren van een nieuwe functie-aanvraag om de search te kunnen gaan starten;
 • Je searcht kandidaten voor zowel interim, detachering als W&S vraagstukken;
 • Het benaderen en contacten van potentiële kandidaten;
 • Het organiseren van gesprekken met de klant en de kandidaat;
 • Het matchen van professionals met klanten;
 • Je denkt mee over het Spargle proces en de verbeterstappen en kijkt kritisch naar de huidige situatie. We willen continu verbeteren zodat we onze Spargle-way-of-work optimaal kunnen inzetten in de digitale wereld;
 • Je bent betrokken bij alle aspecten binnen Spargle – graag laten we dit, waar mogelijk, aansluiten op jouw persoonlijke interesses.

WAT WIJ VAN JE VRAGEN

 • Beschikbaar voor minstens 5 maanden en minimaal 4 dagen per week;
 • Je volgt een HBO of WO-opleiding in de richting van HR, Bedrijfspsychologie, bedrijfskunde, marketing of iets soortgelijks – studeer je iets anders, maar denk je tóch geschikt te zijn? Overtuig ons met je motivatie;
 • Je bent dynamisch en flexibel en je hebt een goede dosis lef zodat je goed binnen onze Spargle omgeving past;
 • Een proactieve houding en goed kunnen samenwerken door je sprankelende communicatie skills;
 • Je bent er klaar voor om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Je bent vloeiend in Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als verbaal.

WAT WIJ BIEDEN

 • Een razendsnelle leercurve: je gaat werken aan uitdagingen in plaats van taken zodat je al snel een belangrijk schakel vormt binnen het Spargle team;
 • Je krijgt de kans om achter de schermen een kijkje te nemen bij verschillende grote organisaties;
 • Je gaat bouwen aan je eigen netwerk;
 • Het mooiste kantoor van Hilversum, in een unieke sfeervolle kerk samen met andere startups en scale-ups. Oh, en het is nog geen 10 minuten lopen vanaf Hilversum Station!
 • Een eerlijke stagevergoeding en uiteraard de kans op een baan!

Ben jij toe aan een volgende stap? Zie jij jezelf al zitten (lees: rennen, vliegen, springen) op ons kantoor? Maak kennis met ons team en start met het pakken van kansen. Vandaag!

Up for it?

Ons selectieproces is persoonlijk en intensief, en heeft één doel – er samen voor zorgen dat jij en Spargle de beste match zijn.

Stuur je CV en motivatie naar info@spargle.com, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de vervolgstappen met je te bespreken!

Vacature Performance Marketeer

Vacature Performance Marketeer

In het groeiende team van marketingspecialisten ga je werken aan diverse performance kanalen die jij opzet, analyseert en optimaliseert. Op basis van analyses zet jij nieuwe strategieën op om ervoor te zorgen dat we meer nieuwe bezoekers mogen verwelkomen en ook weer terugkomen.

Lees meer
Vacature Marketing Automation specialist

Vacature Marketing Automation specialist

In het groeiende team van marketingspecialisten ga je werken aan onze automation-strategie en de uitvoer hiervan.  De basis staat er, jij gaat deze verder uitbouwen en laten aansluiten op de doelgroepen en tal van segmenten.

Lees meer
Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Je focus ligt op e-mail- en base/crm marketing en alles wat daarmee samenhangt. Strategie, concept, opmaak, uitvoering, evaluatie, rapportage en verbetering: jij bent verantwoordelijk voor het hele pakket.

Lees meer