Spargle zomerborrel!

Het is zover, Spargle heeft haar intrek in de unieke, inspiratievolle Tesselschadekerk in Hilversum genomen! Het gaat goed, en daar zijn we blij mee en trots op. En dat komt zeer zeker ook door de inzet en expertise van onze interim professionals.

Op donderdagavond 13 juli ontvingen wij onze interim experts die nu via Spargle bij een opdrachtgever aan het werk zijn. Schiphol Group, Albert Heijn, AkzoNobel, Powerpeers, Heineken, KLM en Nike waren allen goed vertegenwoordigd!

Met een glaasje bubbels was er ontvangst in de kerk. Na een korte rondleiding door het monumentale pand stond de BBQ buiten al klaar. Want bij Spargle is er nooit te weinig eten. De salades, hapjes en hamburgers vonden gretig aftrek.

Op een informele manier elkaar nog beter leren kennen was de insteek. Dat is wat ons betreft gelukt. Nieuwe verbindingen zijn ontstaan. En ideeën over de verdere inrichting van de kerk, en toekomstige Spargle Specials zijn uitgewisseld.

Wij hebben genoten van een prachtige avond. We hopen dat jij als Spargle interim professional de weg naar onze kerk weet te vinden. En zien je graag weer snel. Onze deuren staan open!