De Masterclass Scrum Product Owner van november is inmiddels vol. Niet getreurd in januari organiseren we er namelijk nog één. Lees hieronder voor meer informatie en hoe je je aan kunt melden:

Masterclass Scrum Product Owner

Zoals je weet zijn steeds meer bedrijven in Agile transitie en is Scrum inmiddels een veelgebruikte methode in het digitale landschap. Dit zorgt voor een groeiende vraag naar Scrum professionals. Daarom herhalen we Spargle’s succesvolle Masterclass Scrum Product Owner. In twee maandagavonden leer je alles wat je nodig hebt om zelf als Product Owner aan de slag te gaan.

Wat gaan we doen?

De masterclass beslaat twee avonden met elk een eigen focus. De eerste avond gaan we vooral in op het Scrum-framework, de tweede avond specifiek op de rol van de Product Owner. We wisselen de theorie af met praktische oefeningen en discussie. Trainer Joris Boeren deelt daarnaast praktijkcases uit zijn jarenlange ervaring als Product Owner.

Voor wie

De masterclass is bedoeld voor professionals die al enige kennis hebben van Agile en/of Scrum en een kickstart in het vakgebied van Product Owner willen maken. Ook voor een beginnend Product Owner is de training geschikt. Als je twijfelt of het iets voor je is neem dan even contact met ons op.

De avonden zijn gericht op de praktijk en niet op een eventuele certificering, wel is het natuurlijk gemakkelijker om het examen te halen met de kennis die je hier opdoet.

Wanneer

De avonden zijn op maandagavond 29 januari en 5 februari van 19.00 tot 22.00 uur. Uiteraard verzorgen wij tijdens de avonden drankjes en hapjes. Mocht je voorafgaand aan de training mee willen eten, dan kan dat tegen een kleine eigen bijdrage. De locatie is het nieuwe Spargle kantoor in de Tesselschadekerk aan de Tesselschadelaan 15-b, 1217 LG in Hilversum. Klik hier voor de routebeschrijving.

Kosten

De kosten voor de volledige training zijn €650,- euro per persoon, excl. BTW. Je krijgt daarvoor de Masterclass van Joris in een intieme Spargle setting met maximaal 12 deelnemers.

Wil je je aanmelden of heb je nog overige vragen dan kun je een mail te sturen naar max@spargle.com. We hopen je in januari en februari te mogen ontmoeten in onze Masterclass Scrum Product Owner.