Spargle inspireert

 

Service Design Days 2016 – Barcelona

Zoals je weet is Spargle altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen in de digitale wereld. Niets is zo belangrijk om de markt en de consument op de voet te volgen. Een van onze dierbare Spargle Associates organiseert namelijk samen met Spargle een congres dat gericht is op digitale innovatie en transformatie. En dat niet benaderd vanuit de geijkte denkrichtingen, zoals IT, HR of Marketing, maar vanuit design thinking en service design.

Onderzoek van het Design Management Institute heeft aangetoond dat design-gedreven bedrijven meer succesvol zijn dan anderen in het transformeren naar een organisatie die de veranderende klantbehoefte centraal stelt en daaraan kan voldoen. Steeds meer corporates nemen CDO’s aan om hun organisatie een stap verder te brengen in anticiperend, probleemoplossend denken en doen. Niet voor niets neemt een venture capital firm als Kleiner Perkins Caufield & Byers design strateeg John Maeda als design partner aan.

Het congres wil op basis van keynotes en interactieve masterclasses beslissers en beïnvloeders die betrokken zijn bij het innovatieproces en de digitale transformatie van hun organisatie handvatten en denkrichtingen geven om de juiste stap te maken. Het biedt de mogelijkheid om te leren van strategische design denkers en doeners. En wat leuk is, het congres verbindt twee disciplines die elkaar aanvullen: business en design. Daar zijn we best trots op!

Graag nodigen we je uit om samen met Spargle aan het congres deel te nemen en af te reizen naar zonnig Barcelona, waar we twee dagen (vrijdag en zaterdag 7 en 8 oktober) het congres bijwonen en, als je dat wilt, de derde dag van de stad genieten. Hier vind je alle info: http://servicedesigndays.com/

We zijn aan het kijken en overleggen met hotels wat betreft mogelijkheden. Mocht je belangstelling hebben voor hotels en kortingen, laat je het mij persoonlijk weten? Overigens werkt Airbnb in Barcelona uitstekend en ze bieden mooie appartementen aan door de hele stad verspreid, van het oude centrum tot bij het strand.

Warme groet en hopelijk tot in oktober!
Nicole