SPARGLE INFORMEERT: INFORMATIESESSIE WET DBA

Op 7 juli 2016 vond de tweede informatiesessie Wet DBA plaats.

Onder het genot van een hapje en een drankje in ons nieuwe pand luisterden de interimmers met aandacht naar gastspreker Boris Emmerig. Boris vertelde ons uitgebreid over de Wet DBA, de gevolgen hiervan voor opdrachtnemers en opdrachtgevers, de rol van Spargle en modelovereenkomsten. Verder gaf hij ons een aantal goede tips mee, zoals de Ondernemerscheck en de Beschikking Verzekeringsplicht Werknemersverzekeringen die je bij de Belastingdienst kan aanvragen! Zijn enthousiaste en inspirerende verhaal werd goed ontvangen bij de interimmers, en tussendoor was er natuurlijk genoeg ruimte voor vragen.

Ook nog een opsteker: Boris was zeer onder de indruk van de snelheid waarmee de Spargle Interimmers de toch wat technische materie opnamen en meteen scherpe vragen wisten te stellen. (Spargle wist dit natuurlijk al lang, ons netwerk bestaat namelijk alleen maar uit zulke toppers!)
Nog vragen?
Spargle begrijpt dat de verdwijning van de VAR een spannende tijd met zich meebrengt voor haar interimmers. Natuurlijk doen wij er alles aan om je zo goed mogelijk te informeren. Mocht je toch nog met vragen zitten over de Wet DBA of een modelovereenkomst, dan kan je natuurlijk altijd e-mailen! Je kan met alle vragen terecht bij Kim Friggen, via
legal@spargle.com.
Op naar de volgende!
Natuurlijk vinden wij het jammer dat je deze Special moest missen, maar niet getreurd! Spargle ontzorgt haar netwerk door zichzelf en jou blijvend te informeren en inspireren. Wij organiseren daarom meerdere Specials per jaar over uiteenlopende onderwerpen die van belang zijn voor onze interimmers. Wil je er de volgende Special bij zijn? Houd je mail hiervoor goed in de gaten!