Vacatures

Getting the job done

CONNECTING PEOPLE

Een verbinding op lange termijn. Die gaan we graag met jou aan. Of je nou op vaste basis ergens aan de slag gaat, op zoek bent naar een interim opdracht, of een coaching sessie gericht op jouw volgende stap. Wij verbinden sprankelende persoonlijkheden en opdrachtgevers in digital.

Spargle is een kwaliteitsnetwerk en voor een verbinding is een introductie vanuit ons netwerk een voorwaarde. Nieuwe opdrachten en vacatures worden vaak direct via ons netwerk vervuld en verschijnen daarom niet allemaal op deze pagina.

E-commerce partnership manager

E-commerce partnership manager

Voor de grootste online horeca groothandel in Nederland – zijn wij op zoek naar een junior e-commerce partnership manager! We zoeken een echte dealmaker. Iemand die als e-commerce partnership manager niet alleen coördineert, maar ook vernieuwd.

CRM data marketeer

CRM data marketeer

Voor een snelgroeiend modebedrijf, zijn wij opzoek naar een CRM data marketeer die de focus kan leggen op de klant!

E-mail marketeer

E-mail marketeer

Voor een snel groeiend mode bedrijf, zijn wij opzoek naar een e-mail marketeer!

Webanalist

Webanalist

Voor een snelgroeiend modebedrijf, zijn wij opzoek naar een commerciële webanalist!

Senior search specialist

Senior search specialist

Voor de grootste online horeca groothandel in Nederland – zijn wij op zoek naar een senior search specialist. Schrik jij niet van ambitieuze doelstellingen en vind je het daarnaast leuk om je bezig te houden met het verhogen van de conversie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

IT solution architect

IT solution architect

Voor een van de grooste, onafhankelijke netwerken van mobiliteits leveranciers – zijn we zijn opzoek naar een IT solution architect om de toekomstbestendige, multi-app architectuur verder te ontwikkelen. 

Senior Agile Coach

Senior Agile Coach

Ben jij een aanjager?  Is IT jouw passie? Heb jij vaker teams gecoacht, ook in pittige transitiefases? En ben je een expert op het gebied van agile werken? Dan zoeken we jou!

Senior Scrum Master

Senior Scrum Master

Ben jij in staat om teams te coachen, begeleiden in scrum methodiek en de ambities binnen onze afdeling te realiseren? Voor onze bekende opdrachtgever, met de wereld als werkterrein, zijn we per direct op zoek naar een senior scrum master.

Spargle Project Manager

Spargle Project Manager

Hallo daar! Ben jij de nieuwe Spargelist die ons kernteam komt versterken? Als Spargle kernteam in één zin samengevat zou moeten worden, dan is Spargle ‘een ontzettend persoonlijk warm nest waar je zelf moet leren vliegen’. En ik kan je vertellen: dit kan niet iedereen! Maar hoe weet je of jij dit wel kan?!

Talent & Network Stagiair(e)

Talent & Network Stagiair(e)

Start als stagiair(e) jouw carrière bij Spargle en leer over digital transformation en het maken van verbindingen. En dat in een dynamische omgeving!

Eigen(wijze) persoonlijkheden en digitale kennis verbinden wij aan flexibele startups en corporate organisaties.

“Alsof je in een tijdmachine zit met Spargle. Ze zijn beide enhousiasmerend, supersnel en gedreven, en bovenal zeer betrokken bij het project zelf. Professioneel dus!”

LILIAN NIJLAND, Online visual designer