talent. toekomst. digital

Spargle LAB

Met de gedachte ‘THE FUTURE IS DIGITAL’ in ons achterhoofd is een exclusief netwerk van jong talenten opgestart, die alles willen weten over online marketing.  En zich daarnaast ook willen uitdagen op persoonlijk vlak. Het professionele netwerk van Spargle vormt de bron van inspiratie voor input voor bijvoorbeeld inhousedagen en trainingssessies van Spargle LAB.

 

 Spargle organiseert veel vanuit het Spargle LAB. Zo waarborgen wij de kwaliteit van de inzet van de trainee. Een Young Professional brengt ook enthousiasme, andere inzichten en nieuwe mogelijkheden binnen een organisatie. Bovendien wordt een trainee vanuit Spargle gedurende het hele jaar ondersteund en geïnspireerd door een persoonlijke coach.

Vernieuwingskracht

Spargle LAB is vooral gericht op persoonlijke ontwikkeling. Hoe ga je om met grote uitdagingen of teleurstellingen? Hoe vind je met jouw vernieuwingskracht aansluiting bij de organisatie? Kortom: we zorgen dat je zult schitteren, helemaal zoals je bent.

Wil jij graag weten welk bedrijf écht bij jou past en waar voor jou de beste kansen liggen?

Sluit je aan bij Spargle LAB. Een exclusief netwerk van marketingtalenten die geloven in de digitale toekomst.

 

Spargle verbindt

Een carrière starten met grote sprongen? Ervaringen opdoen én leren over jezelf. Dat is Spargle LAB voor een Young Talent. Onze opdrachtgevers plukken de vruchten van investeren in jonge professionals zoals jij.
Meer weten? Neem contact met ons op.

“Spargle is een plek waar je kunt ontdekken, oriënteren en ontwikkelen om jezelf helemaal arbeidsmarkt-proof te maken!”

LEONORE KAHWAGI, Junior Spargelist