Spargle LAB

The Future is Digital

Spargle LAB

Het enthousiasme dat je hebt als jong talent vormt voor gevestigde organisaties een grote toegevoegde waarde. Een verbinding tussen bestaande structuren en jouw frisse blik blijkt steeds weer tot enorm veel nieuwe energie te leiden. Met de gedachte “THE FUTURE IS DIGITAL” in ons achterhoofd is een exclusief netwerk van talenten opgestart die alles willen weten over online marketing.  En zich daarnaast op persoonlijk vlak willen uitdagen. Het professionele netwerk van Spargle vormt de bron van inspiratie voor input van bijvoorbeeld inhousedagen en trainingssessies van Spargle LAB.

Inhousedagen, trainingssessies en elke maand een nieuw online marketing topic. Spargle organiseert veel vanuit het Spargle LAB. Zo waarborgen wij de kwaliteit van de inzet van de trainee. Een Young Professional brengt ook enthousiasme, andere inzichten en nieuwe mogelijkheden binnen een organisatie. Bovendien wordt een trainee vanuit Spargle gedurende het hele jaar ondersteund en geïnspireerd door een persoonlijke coach.

Vernieuwingskracht

Spargle LAB is vooral gericht op persoonlijke ontwikkeling. Hoe ga je om met grote uitdagingen en teleurstellingen? Hoe vind je met jouw vernieuwingskracht aansluiting bij de organisatie? Kortom: we zorgen dat je zult schitteren, helemaal zoals je bent.

Wil jij graag weten welk bedrijf écht bij jou past en waar voor jou de beste kansen liggen?
Sluit je dan aan bij Spargle LAB. Een exclusief netwerk van marketing talenten die geloven in de digitale toekomst.

 

Spargle verbindt

Een carrière starten met grote sprongen. Ervaringen opdoen, én leren over jezelf. Dat is Spargle LAB voor een Young Talent. Opdrachtgevers plukken de vruchten van hun investering in jonge professionals.
Interesse? Neem contact met ons op.

“Spargle is een plek waar je kunt ontdekken, oriënteren en ontwikkelen om jezelf helemaal arbeidsmarkt-proof te maken!”

LEONORE KAHWAGI, Junior Spargelist