Spargle Coaching

Verstevigt jouw authenticiteit en professionaliteit

Een coach laat je groeien

Wij geloven in ontwikkeling en groei. In kennis, in ervaring, in professionaliteit. En bovenal in het ontwikkelen van jezelf. Wij geloven dat wanneer je jezelf goed kent, inclusief valkuilen en dat wat je lastig vindt aan jezelf, je eigen unieke talenten nog veel beter uit de verf komen. En jij dus veel effectiever bent voor de organisatie waar je voor werkt. Een goede coach helpt je hierbij, staat naast je en wandelt een stukje mee. Stelt je de kritische maar vriendelijke vragen die jou de ogen openen, kan als geen ander eerlijk tegen je zijn en helpt je daar waar het lastig is. Een coach haalt het beste uit je. Laat je groeien.

Vaag? Zeker niet. Resultaatgericht; zeker. Voordat we beginnen nemen we uitgebreid de tijd voor een kennismaking en het helder krijgen van jouw coachvraag. Waar loop je tegenaan in jouw dagelijkse praktijk? En waarom ervaar je dat als een belemmering? In een serie gesprekken werken we gericht en met diepgang aan jouw vraag. Laten we je zien waar de oorzaak ligt en vooral hoe je jouw gedrag kan veranderen en effectiever kan inzetten. Zodat jij jouw eigen talent optimaal benut en niets je meer in de weg staat om te sparkelen.

Spargle coach

De founder van Spargle Coaching is Nicole van Thoor. Heb je interesse, neem dan contact met ons op!

Organisatie ontwikkeling

Waar mensen groeien, groeien organisaties. Soms kan het veranderen van 1 individu het hele team beïnvloeden. Spargle Coaching kent de geheimen van teambuilding en snapt waarom veranderen zo lastig is. Waar die weerstand vandaan komt. Waarom veranderprogramma’s, mooi ontworpen op papier, niet aanslaan. Wij weten hoe je teams in beweging krijgt, hoe ze meegaan in de gewenste verandering; hoe ze optimaal gaan performen. Teams draaien niet vanzelf optimaal. Ook hierin biedt Spargle de oplossing. Soms korte en krachtige programma’s, soms langdurig. Altijd sturend op een positieve verandering. En altijd resultaatgericht.

Ik wil meer info over coaching

“Jouw coaching heeft mij geholpen een authentiek en inspirerend leider te worden. Doordat je op existentieel niveau met mij werkte aan oude angsten en belemmeringen, heb ik mijn vermogen hervonden om op emotioneel niveau te verbinden met anderen. Hierdoor ben ik meer ontspannen en ‘echt’ in mijn werk en ben ik beter in staat om vanuit eigen innerlijke betrokkenheid mijn teamleiders te helpen in hun ontwikkeling.”

JOHANNA, executive leader