Spargle. Connect. mensen.

maak de match

Door de juiste match te maken dragen we bij aan het succes van onze klanten; onze professionals werken bescheiden achter de schermen of als een drijvende kracht op de voorgrond. We zijn een organisatie met een sterke focus op innovatie en groei. Met die gedachte matchen we jouw bedrijf met de beste professionals van Nederland, junior, medior of senior. Vast of interim. Maar altijd met een Spark.

innovatiekracht van de mens

Je bent professioneel tot op het bot. Of in de dop. Spargle vindt en verbindt sprankelende persoonlijkheden zoals jij aan opdrachtgevers in digital. Nieuwe denkers met geloof in innovatie.

Spargle Network

Dit is een netwerk van nieuwe denkers, professionals die geloven in innovatie. Onze Spargelisten. Ze willen de gangbare conventies doorbreken. Het zijn experts die hun kennisdelen, zodat zij bijdragen aan een succesvolle en snelle digitalisering van bedrijven.

 

Ze werken aan het succes van jouw organisatie; bescheiden achter de schermen of als een drijvende kracht op de voorgrond. Doordat ze aandachtig luisteren naar de klant en hun uitdagingen vertalen naar bruikbare data, wordt het DNA van het bedrijf en dus de kansen en mogelijkheden zichtbaar. We kijken verder, dieper en kritischer naar de context en de onderliggende verlangens

“Nicole heeft een zesde zintuig: als geen ander weet ze jouw persoonlijkheid en drijfveren te matchen met een rol of organisatie die écht bij je past. Ze denkt mee, acteert snel en heeft een ongekend netwerk aan mogelijkheden klaar staan. Dankzij de professionele, bezielende begeleiding van Nicole en haar team vond ik een fantastische nieuwe baan. Ik raad Spargle een ieder aan.”
DILIP SONAK – Project & Editorial Specialist, Heineken International