Connecting People

Spargle Connect

Spargle maakt de match

Wij helpen bij het realiseren van ambities door het maken van de juiste match. Door onze vakinhoudelijke kennis te verbinden met ons netwerk, bieden wij professionals met een bewezen track record in de wereld van e-commerce, digital en marketing. Wij doorgronden deze professionals niet alleen op vakinhoudelijke expertise, maar ook op de extra Sparkle. De vonk in iemands ogen.

Spargle laat mensen en organisaties groeien door de échte juiste match voor ze te maken.

Vacatures

Een verbinding op lange termijn. Die gaan we graag met jou aan. Of je nou op vaste basis ergens aan de slag gaat, op zoek bent naar een interim opdracht, of een klus voor een aantal uur.

Spargle Network

De netwerkgedachte staat voor ons altijd centraal. Voor ons betekent dat: investeren in de mensen om je heen, op de hoogte blijven van de kwaliteiten en ambities van vakmensen. Je verdiepen in de ander. Nieuwsgierig zijn.
Om verder te groeien heb je inspiratie nodig. Inspiratie binnen je vakgebied. Ook daar is binnen ons netwerk veel ruimte voor. Inspiratie en het delen van kennis en ervaring is waar het om draait.

 

Netwerken gaat ook dieper. Spargle komt tot de essentie van een organisatie. Kent de kern van een specialist. Zowel onze opdrachtgever als ons netwerk kennen wij van binnenuit. Een dagje meelopen bij een opdrachtgever is ons niet vreemd. En zijn, net als voor ons netwerk, altijd bereikbaar. Wij denken niet in standaarden van 9 tot 5. Op deze manier maken we optimaal gebruik van de kwaliteiten van ons netwerk, en leggen wij de juiste verbanden.
“Nicole heeft een zesde zintuig: als geen ander weet ze jouw persoonlijkheid en drijfveren te matchen met een rol of organisatie die écht bij je past. Ze denkt mee, acteert snel en heeft een ongekend netwerk aan mogelijkheden klaar staan. Dankzij de professionele, bezielende begeleiding van Nicole en haar team vond ik een fantastische nieuwe baan. Ik raad Spargle een ieder aan.”
DILIP SONAK – Project & Editorial Specialist, Heineken International