Services

Onze diensten

Spargle vindt en verbindt

Ieder mens is uniek. Elke match van Spargle ook. Wij maken verbindingen tussen mensen en organisaties. Niet tussen kandidaten en klanten. Welke persoonlijkheid zit er achter die frisse blik? En welke sfeer hangt er op die afdeling? Naar deze verhalen zijn wij op zoek.

Spargle Coaching

Wij geloven in ontwikkeling en groei. In kennis, in ervaring, in professionaliteit. En bovenal in het ontwikkelen van jezelf. Een coach begeleidt en stuurt. En laat jou die groei doormaken.

Vacatures

Professional tot op het bot. Of in de dop. Spargle vindt en verbindt sprankelende persoonlijkheden en opdrachtgevers in digital. Waar vinden we jou?

Spargle LAB

The future is digital. Met die gedachte is een netwerk van talenten en jonge professionals gestart die alles willen weten over digital en zich op persoonlijk vlak willen uitdagen. Het professionele netwerk van Spargle vormt de inspiratie voor input van bijvoorbeeld inhousedagen en trainingssessies.

“Na het gesprek met Nicole heb ik nog een lange tijd nagenoten. Wat was deze ontmoeting een eye opener zeg! Terwijl het eigenlijk zo logisch is: ‘doe iets met waar je hart ligt. Ook al kan je op je bek gaan, dan heb je het in ieder geval geprobeerd.’
Geweldig hoe Nicole mij kon ‘lezen’ door de juiste vragen te stellen en mij hierdoor ook meer inzicht in mijzelf gaf. Ik heb hier veel aan en ik ga snel aan de slag met de tips die ze mij gegeven heeft. To be continued!”

WOUTER HEIJMERINK – Online manager