VERBINDEN. COACHING. LAB.

Spargle vindt en verbindt

Wij zijn hét grootste netwerk van de beste digital professionals van Nederland. Wij adviseren en begeleiden bedrijven naar een snelle digitale transformatie. Een netwerk van nieuwe denkers die geloven in innovatie.

Spargle Coaching

Een coach haalt het beste uit je. Laat je groeien. Vaag? Zeker niet. Resultaatgericht? Zeker. Wij geloven in ontwikkeling en groei, in kennis, in ervaring en in professionaliteit. Zodat jij jouw eigen talent optimaal benut en niets je meer in de weg staat om te sparkelen.

INNOVATIEKRAcHT VAN DE MENS

Je bent professioneel tot op het bot. Of in de dop. Spargle vindt en verbindt sprankelende persoonlijkheden zoals jij, aan opdrachtgevers in digital. Nieuwe denkers met geloof in innovatie.

Spargle LAB

The future is digital. Met die gedachte is een netwerk van talenten en jonge professionals gestart die alles willen weten over digital en zich op persoonlijk vlak willen uitdagen. Het professionele netwerk van Spargle vormt de inspiratie voor input van bijvoorbeeld inhousedagen en trainingssessies.

“Na het gesprek met Nicole heb ik nog een lange tijd nagenoten. Wat was deze ontmoeting een eye opener zeg! Terwijl het eigenlijk zo logisch is: ‘doe iets met waar je hart ligt. Ook al kan je op je bek gaan, dan heb je het in ieder geval geprobeerd.’
Geweldig hoe Nicole mij kon ‘lezen’ door de juiste vragen te stellen en mij hierdoor ook meer inzicht in mijzelf gaf. Ik heb hier veel aan en ik ga snel aan de slag met de tips die ze mij gegeven heeft. To be continued!”

WOUTER HEIJMERINK – Online manager