Innovaties gedreven door design. Oftewel: Service Design Days. Dit unieke, jaarlijkse event viert in 2020 haar vijfjarig jubileum, wederom in het bruisende Barcelona. Spargle reist er weer heen met een select groepje. Maar… Jij kunt er ook bij zijn!

 

Over Service Design Days

Service Design Days is een vierdaags event en cross-disciplinair platform waar product-innovatie, organisatietransformatie en waardecreatie door design centraal staan. Van productmanagers, UX- en servicedesigners tot ondernemers, consultants, managers en andere leiders die betrokken zijn bij innovatie en digitale transformatie binnen hun organisatie: tijdens dit event krijg je de ultieme kans om kennis te maken met de nieuwste trends, technologieën, ontwikkelingen, ideeën en oplossingen; alles in connectie met design. Het is dé plek om nieuwe dingen te ontdekken, ervaringen te uitwisselen, internationale digital professionals te ontmoeten en inspiratie op te doen.

Spargle is er vanaf het begin bij geweest. Nicole: “Logisch natuurlijk, dit is een van de belangrijkste en toonaangevendste events binnen ons vakgebied. Het is een uniek initiatief en dé kans om trends te ontdekken, kennis op te doen en in te gaan op alles rondom innovatie en human-centered design. Daarnaast is het een ideale gelegenheid om digital collega’s van over de hele wereld te ontmoeten en spreken. Ik word elke keer weer enorm geïnspireerd.”

Service Design Days is van 10 tot en met 13 september 2020 in Barcelona. Meer info, de line-up en het programma: www.servicedesigndays.com 

In de maand juli worden er ter voorbereiding 2 talks en 2 masterclasses georganiseerd. Hierover volgt snel meer info voor inschrijving!

Kom je ook?

Service Design Days mag je niet missen. Laat je inspireren, ontmoet digital professionals van over de hele wereld en natuurlijk veel Sparglisten.  Zien we je in Barcelona?

De Line-up

Laat je inspireren door keynotes & workshops van onder andere Marco van Hout (Redesigning digital transformatie), Rosana Ardila (Critical engagement with technology) en Lou Downe (How to design services that work).
Marco van Hout

Marco van Hout

Co-founder & creative director, Digital Society School

Rosana Ardila

Rosana Ardila

Senior open innovation manager, Mozilla

Lou Downe

Lou Downe

Director of housing and land transformation, UK Government