Direct contact?

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacatures uit ons netwerk? Neem dan contact op met Mitch, hij vertelt je graag meer over deze toffe functie! 

Verandert alles in goud wat jij aanraakt?

Over de organisatie

Lucardi is de grootste juwelier met winkels door het hele land en ook een eigen webshop voor online sieraden en horloges. horloges! Lucardi Juwelier onderscheidt zich op een aantal punten van de traditionele juwelier. Het open winkelfront is zeer uitnodigend; je loopt er zo naar binnen. De winkels zijn zo ingericht dat je zelf je keuze kunt maken. De sieraden en horloges zijn overzichtelijk gepresenteerd in glazen vitrines. Lucardi is een winkelketen van 150 eigen winkels. Ze hebben drie webshops: lucardi.nl, lucardi.be & lucardi.de. In België hebben ze een winkel en ze willen dit jaar er nog tien openen. In Duitsland hopen ze hun eerste winkels op kort termijn ook te openen en daar aanzienlijk marktaandeel te pakken. De winkels zijn eigendom van Lucardi zelf en betreft dus geen franchise keten.

Is SEA jouw absolute passie en wil je samen met een jong en ambitieus team werken aan een sterke groei van het e-commerce kanaal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende baan in een platte organisatie met veel vrijheid en zelfstandigheid binnen jouw rol, waardoor jij snel met jouw ideeën aan de slag kan om de commerciële KPI’s te verbeteren;
 • Je werkt met een jong en enthousiast team. Het totale online team bestaat uit 10 personen, waarbij we werken met specialisten en ondersteunende rollen op de diverse online marketing disciplines, zoals performance marketing, social media, emailmarketing en content;
 • Je krijgt een fulltime dienstverband van 38 uur, daarbij hoort een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een pensioenregeling, 24 vakantiedagen en 20% personeelskorting;
 • Je krijgt de middelen om jouw werk zo goed mogelijk uit te voeren zoals een laptop en mobiele telefoon;
 • Je werkt bij de Beste winkelketen en webshop in Mode accessoires in 2020-2021 en een snel groeiende online webshop met notering in de Twinkle 500.

Hoe ziet je dag eruit als Search en Shopping specialist?

Als SEA Marketeer zul je samen met je collega’s en externe specialisten, onze ambitieuze doelstellingen omzetten naar slimme en vooral effectieve digitale acties en campagnes. Vanuit jouw diepgaande expertise voeg je kennis, ideeën en mogelijkheden toe, zodat wij alle mogelijkheden benutten.

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het optimaal laten renderen van online sales door search en shopping campagnes. Samen met externe SEA Specialisten zorg je ervoor dat er zoveel mogelijk rendement wordt behaald via deze campagnes. Dagelijks ben je bezig met de inrichting, optimalisatie en rapportage van deze campagnes. In samenwerking met deze externe specialisten en je collega’s analyseer je deze bezoekers en conversies. Zo kom je steeds meer te weten over het gedrag van bezoekers. De CPC, CPA & ROAS zijn de belangrijkste indicatoren in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Naast het uitvoeren en monitoren van de marketingcampagnes is jouw verantwoordelijkheid om te sturen op de belangrijkste productgroepen waar de meeste marge op wordt behaald. In jouw rol ben je veel bezig met operationele taken binnen de campagnes zoals het optimaliseren van campagnes, uitsluiten van zoekwoorden en sturen op succesvolle advertentiegroepen. Tegelijkertijd til je het kanaal naar een hoger niveau door de nieuwste ontwikkelingen te implementeren en te sturen op maximale efficiëntie.

Hoewel jouw focus ligt op SEA weet je, indien nodig, gebruik te maken van Display, Social en Video Advertising. Daarnaast lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met PPC campagnes op marketplaces.

Wat breng je met je mee?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, vanuit opleiding en/of ervaring;
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante en actuele SEA werkervaring aan de klant- of bureauzijde;
 • Je hebt brede en diepe kennis en ervaring met online advertising (Google Ads & Microsoft Ads)
 • Je hebt kennis van Google Shopping
 • Je hebt ervaring met het opzetten, managen, optimaliseren en rapporteren van online advertising campagnes;
 • Je hebt ervaring met doelgestuurde (ROAS, Marge) campagnes
 • Je bent in staat om campagne resultaten de analyseren en campagnes hierop bij te sturen.
 • Je hebt ervaring met datafeedmanagement, zoals Channable.
 • Je bent sterk in het schrijven van teksten en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Je bent zelfstartend en komt met initiatieven;
 • Je bent analytisch en resultaatgericht;
 • Ervaring aan bureauzijde en/of in de E-Commerce is een pré.

Meer vacatures uit ons netwerk

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Je focus ligt op e-mail- en base/crm marketing en alles wat daarmee samenhangt. Strategie, concept, opmaak, uitvoering, evaluatie, rapportage en verbetering: jij bent verantwoordelijk voor het hele pakket.

Vacature Data Analyst Jongeneel

Vacature Data Analyst Jongeneel

Als Data Analyst bij Jongeneel wil je met de beste data het E-Commerce succes voorspellen! Onze E-Commerce afdeling wil de digitale klantreis verbeteren. Jij hebt de data met een doel verzameld, je hebt ze nu ook geanalyseerd en nu komt voor jou het spannendste; voorspellen wat het beste werkt. Je weet daardoor waar jij wilt beginnen.