Direct contact?

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacatures uit ons netwerk? Neem dan contact op met Esther, zij vertelt je graag meer over deze toffe functie! 

Sla jij graag de spijker op zijn kop? 

Over de organisatie

Intergamma is de holding van GAMMA, KARWEI en GAMMA België met in totaal bijna 400 bouwmarkten. Met hun e-commerce platformen zijn ze in een paar jaar tijd een serieuze speler geworden, die oa op de 28e plek in de Twinkle top 100 staat.

In benchmarkonderzoeken van Google over UX op mobiel en omnichannel staan ze inmiddels in de top 5 van Nederland. De ambities in de digitale transformatie zijn hoog en er worden grote stappen gezet.

Jouw rol

Voor het Digital Marketing teamhoofdkantoor in Leusden zoeken we een SEA /Online Advertising Specialist  die de koers uitzet voor SEA binnen Intergamma. Hierdoor zorg jij ervoor dat de formules (Gamma Nederland, Gamma België en Karwei) de juiste betaalde traffic via Google en Bing inkopen. Voor projecten op SEA gebied ben jij het aanspreekpunt voor ons SEA bureau en zorg je voor de juiste briefing.

 • Samen met een collega maak en onderhoudt je alle SEA campagnes voor de formules Gamma Nederland, Gamma België en Karwei.
 • Met onze product feed zorg je voor de optimale geautomatiseerde campagnes in Google, Google Shopping, Prijsvergelijkers en Bing.
 • Behalve online sales lever je ook bezoekers aan onze bouwmarkten via specifieke campagnes.
 • Je bent het aanspreekpunt en sparringpartner voor ons Search bureau en de link naar development
 • Je gebruikt de bestaande of nog te creëren dashboards om de formules op de hoogte te houden van omzetten, rendementen en kosten van de betaalde online marketing kanalen.

Jouw team en plek in de organisatie

De SEA Specialist rapporteert aan de teamleider van het Digital Marketing team dat binnen de afdeling Cross Channel valt. Je werkt samen met een collega SEA specialist, de marketeers van de formules en een extern SEA bureau om de omzet en het rendement van SEA te verbeteren.
Van belang is dat je een teamspeler bent, en anderen met cijfers en argumenten kunt overtuigen van het belang van een goede SEA strategie en executie. Intergamma is volop in beweging en jij kan hier vanuit jouw vak een belangrijk aandeel in hebben!

Verder heb jij

 • een HBO diploma of werk en denkniveau, bij voorkeur in een IT-technische of marketing richting.
 • 2-4 jaar werkervaring bij een fast moving consumer goods (FMCG) of retailer organisatie.
 • Ervaring met Paid Search, Google Shopping en feed marketing.
 • Kan onder tijdsdruk werken en je hebt analytisch inzicht.

Communicatie op alle niveaus gaat jou gemakkelijk af, je bouwt bruggen tussen verschillende afdelingen alsook externe partijen.

Wat krijg je terug?

 • Opleidingsmogelijkheden bij een organisatie die jouw werkplezier en welzijn centraal stelt.
 • Marktconform maandsalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Maar liefst 32 vakantiedagen, o.b.v. 40 uur per week.
 • Aantrekkelijke korting van 15% op ons assortiment van KARWEI of GAMMA.
 • Informele sfeer op een dynamische en ambitieuze afdeling.
 • Verantwoordelijkheid, ruimte voor ontwikkeling en een unieke kans om bij een marktleider te werken in een groeiend online DIY segment zoals webwinkels.
 • Kans om impact te creëren op grote schaal: Intergamma is één van de grootste retailers van Nederland en marktleider in do-it-yourself.

Meer vacatures uit ons netwerk

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Je focus ligt op e-mail- en base/crm marketing en alles wat daarmee samenhangt. Strategie, concept, opmaak, uitvoering, evaluatie, rapportage en verbetering: jij bent verantwoordelijk voor het hele pakket.

Vacature Data Analyst Jongeneel

Vacature Data Analyst Jongeneel

Als Data Analyst bij Jongeneel wil je met de beste data het E-Commerce succes voorspellen! Onze E-Commerce afdeling wil de digitale klantreis verbeteren. Jij hebt de data met een doel verzameld, je hebt ze nu ook geanalyseerd en nu komt voor jou het spannendste; voorspellen wat het beste werkt. Je weet daardoor waar jij wilt beginnen.