Tosca

Notkamp

Junior project manager bij Spargle

“Als junior project manager ondersteun ik alle project managers waar nodig, zo kunnen zij zich bezig houden met waar ze het beste in zijn; matchen!  Zo help ik bij het opstellen van processen, bundelen van belangrijke informatie en ondersteun ik onze marketeer waar nodig. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle documenten in orde zijn wanneer een interimmer bij een opdrachtgever op gesprek gaat zodat de interimmer zich kan focussen op het gesprek. 

Bij Spargle is elke dag anders en vol nieuwe kansen en uitdagingen. Verwacht wordt dat je deze met beide handen aanpakt, wat af en toe best spannend kan zijn. Uiteindelijk valt het meestal enorm mee, waardoor ik steeds bewuster ben van mijn kwaliteiten en de dingen die ik goed kan. Deze mind-set is wat ik hoop mee te nemen na mijn stage. Ik ben heel leergierig en kan het slecht hebben als ik iets niet goed doe of als ik iets niet kan leveren zoals ik het me had voorgesteld. Niet makkelijk met een netwerk dat bestaat uit echte vakmensen en aanjagers. Met al deze professionals om mij heen, ben ik me ervan bewust dat ik hier nog heel veel kan leren, elke dag weer. Ik werk daarom niet alleen hard om mezelf tevreden te stellen, maar ook omdat ik weet hoe waardevol dit netwerk is en zal blijven.

In mijn privéleven wil ik het ook graag goed doen, zowel bij m’n vrienden als familie. Ik krijg enorm veel energie van het ontmoeten van nieuwe mensen en ben van nature iemand waar mensen zich snel bij op hun gemak voelen. Door mijn optimisme en aanpassingsvermogen kan ik me niet alleen makkelijk inleven in andere, maar pas ik me ook gemakkelijk aan situaties aan. Door mijn avontuurlijke nieuwsgierigheid is het voor mijn vrienden en familie geen verassing meer als ik met gekke verhalen thuis kom omdat er elke dag weer wat anders gepland staat bij mij. “

“De zin van het leven, die schrijf je zelf.”

Tosca Notkamp, junior project manager