Teambuilding voor Bidfood

De beste 'foodies'

De aanleiding

 

Bidfood en Spargle werken samen vanaf dag één. Anouk van Bidfood vertelt waarom. „Ik vroeg Spargle mee te helpen om mijn team uit te breiden met vijf ervaren online specialisten. Liever vraag ik dat aan een netwerk, mensen die in de dagelijkse praktijk staan, dan aan een ’bureau’.”

De vraag

“Ik heb Spargle gevraagd niet met tientallen CV’s te komen, maar met een paar parels: voorstellen voor mensen die zowel qua persoonlijkheid als qua capaciteiten perfect aansluiten.”

 

De oplossing

“Spargle verdiepte zich in het DNA van ons bedrijf en team. Ze gingen op zoek naar de perfecte match, gericht op sustainable growth. Bij Bidfood hebben we voor de twee meest lastige functies met slechts drie kandidaten de match gevonden. De effort die Spargle erin stak was groot. Ik heb continue het vertrouwen gehad dat het goed kwam.”

Het resultaat

“Vier van de vijf kandidaten kwamen uit het Spargle netwerk. De vijfde kandidaat vonden we zelf. Niks zo lastig om online specialisten te vinden, en nog moeilijker om ze te behouden. Maar juist door deze aanpak, gebaseerd op ons eigen DNA, kun je een team sustainable opbouwen!”

Getting the job done

Klaar voor een nieuwe stap? Of gewoon even rondkijken?