Sifra

Met een heel scala aan skills noem ik mezelf een ’creatieve onliner.’ Ik vind het leuk om in nieuwe omgevingen te werken, met inspirerende mensen om mij heen.Creatie geeft mij energie. Ik denk graag mee met organisaties, strategisch en conceptueel.

Ik bouw nu mee aan een online initiatief vanuit de broadcasting branche.  Het is bijzonder om te werken voor een start-up van grote partijen. Ik werk in superteam. Mijn taken zijn heel divers. Zo inspirerend!

Social media strategie, social care strategie, communicatie strategie en zorgen voor de juiste tone of voice. Dat is wat ik doe. Ook het format van de nieuwsbrieven en webteksten zijn van mijn hand.

 

 

Ik ben trots op het feit dat ik een totaalpakket kan leveren. Eigenlijk alles wat er wordt verwoord en alles wat naar buiten gaat, gebeurt op basis van mijn creatieve concept. Erg gaaf om dit te kunnen bijdragen.

Netwerk

Vanuit het Spargle netwerk denken we met elkaar mee en verliezen we elkaar niet uit het oog. We gaan regelmatig bij elkaar langs om te kijken hoe het gaat en om inhoudelijk mee te denken. Spargle is echt, dat voel je!

Spargle is echt. Dat voel je!

SIFRA