Nicole

Founder en Verbinder
Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat organisaties willen. En wat mensen drijft. Zelf ben ik enorm bevlogen en betrokken. Voor mijn opdrachtgevers ga ik daarom tot het uiterste; ik maak een grondige analyse en luister naar wat een bedrijf wil en welk vraagstuk ze willen oplossen. Denk ik dat een door te voeren verandering niet zal gaan slagen? Dan zeg ik dit. En kan daar vanuit mijn eigen digitale kennis en ervaring, gegronde argumenten voor aan dragen. Ik denk dus altijd mee met een opdrachtgever, spring ergens met al mijn energie (en dat is veel!) in. Ik ga tot het uiterste om de juiste verbindingen te maken.

 

Nooit vul ik zomaar een functie in. Ik ga altijd minimaal één dag bij een opdrachtgever kijken. Meelopen in meetings en sfeer proeven. En vooral mensen leren kennen. Ik duik echt in het DNA van een bedrijf. Een functieprofiel is voor mij dan ook minder relevant, maar de vraag achter de vraag. Welke problemen liggen er? Wat is de huidige situatie? Wat moet er gebeuren? Als ik dat helder heb, kan ik daar een goede kandidaat bij zoeken, of een klant adviseren het anders aan te pakken.

Spargle Lights the Match!

Altijd en overal streven wij naar de juiste match. De juiste match levert groei en ontwikkeling op. Oorspronkelijkheid en authenticiteit zijn voor ons belangrijke pijlers bij het aangaan van een verbinding. Nieuwsgierig naar onze gemaakte verbindingen?

Ook voor kandidaten neem ik alle tijd. Een CV zegt mij niet genoeg. Ik wil veel meer weten. Wie is de mens achter dit stukje papier, wat drijft hem of haar, en waar liggen zijn unieke eigenschappen? Authenticiteit. Dat is waar iemand verschil mee kan maken.
Vanuit die kennis leg ik verbanden tussen mens en organisatie. Zo maak ik vanuit mijn hart en met mijn visie, kracht en passie zowel een persoonlijke als een vakinhoudelijke match. En dat werkt!
Klanten als Heineken, Jumbo, Knab en NLZIET heb ik de afgelopen zeventien jaar verbonden aan gedreven digital professionals. Sprankelende verbindingen die leiden tot groei van de individu én de organisatie.

 

Een recruiter is tevreden als hij of zij een plaatsing maakt. Ik niet. Mijn werk houdt niet op als ik iemand geplaatst heb. Liever noem ik mezelf Verbinder. Verbinden gaat altijd door. Daar zit de kracht van mijn aanpak. Mensen aandacht geven, weten wat écht bij ze past, contact houden, ook nadat ze ergens aan de slag gaan. Ik wil weten waar iemand van wakker ligt, wat z’n hobby’s zijn, favoriete vakantiebestemming is… En vooral waar iemand van droomt. Dan zie ik de sprankeling verschijnen waar ik naar op zoek ben. Die sprankeling. Die zegt heel veel over iemand. En helpt mij bij het maken van de juiste match.

Alles draait om verbinding

Spargle vormt een groot, maar persoonlijk netwerk van vakgenoten met een digitaal hart. Voel jij een match?

“Organisaties laten groeien door ze in contact te brengen met mensen die vanuit hun hart doen waar ze voor staan.
Dat is wat ik doe.”

NICOLE VAN THOOR, Managing Partner bij Spargle