Lotte van Zalingen

Talent marketeer bij Spargle

Na drie jaar lang in zowat elk team te hebben meegedraaid bij de voormalig start-up bunq weet Lotte van aanpakken. Een doelgerichte, creatieve duizendpoot en een beest in Indesign, photoshop, XD, you name it. Zij weet als geen ander de processen bij een bedrijf in beweging zo soepel en efficiënt mogelijk in te richten en krijgt met haar ambitie en creativiteit binnen no-time dingen voor elkaar. 

“Als persoon ben ik onwijs nieuwsgierig en altijd op zoek naar het waarom. Ik heb een grote liefde voor verhalen vertellen en verbaas me regelmatig over hoe de wereld in elkaar steekt (advocado stukjes uit de vriezer?!). Doordat onze wereld zich constant ontwikkelt geloof ik dat je als bedrijf en mens ook constant in beweging moet zijn. Bij de bedrijven die dit als kans zien komt mijn creativiteit en nieuwsgierigheid het beste tot zijn recht. Spargle voelt dan ook als thuiskomen.”

Bij Spargle ben ik verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met marketing en hoop ik via de vele inspirerende verhalen die Spargle rijk is, te laten zien hoe bijzonder en waardevol dit netwerk is. Wat mij betreft een bestseller.”

“Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk dus overal.”

LOTTE VAN ZALINGEN, talent marketeer bij Spargle