Knab werk

Unieke bank, uniek team

De aanleiding

In 2012 richtten drie ondernemers met één missie een bank op die fundamenteel anders was. Spargle is vanaf het begin betrokken geweest bij de totstandkoming van het inmiddels niet meer weg te denken Knab. Alles draait om mensen. Dat geldt voor Spargle, maar ook voor Knab.

De vraag

Knab wilde werken met de allerbeste mensen uit de digitale wereld. Professionals die snappen dat de financiële wereld vraagt om transparantie en toegankelijkheid. Mensen die het lef en de skills hebben om het nieuwe bankieren mogelijk te maken en in de filosofie van Knab geloven.

 

De oplossing

Spargle ontwikkelde een strategisch plan en richtte een flexibele schil in van vaste en tijdelijke krachten: projectmanagers, e-commerce managers, copywriters, contentmarketeers, online marketeers en sinds kort een retentiemarketeer. Het team ademt het Knab gedachtegoed en doorbreekt alle conventies van de bankwereld. Tot op de dag van vandaag werken Knab en Spargle nauw samen.

Het resultaat

Bij Knab werken mensen die weten dat bankieren anders kan. Ze stellen het belang van klanten voorop en richten bankproducten in naar hun wensen. Zo was daar ineens, helemaal uit het niets, Knab. En zo was daar ineens Spargle, met een topteam dat niet meer weg te denken is bij de meest bijzondere start-up van de afgelopen jaren.

Meer weten of Knab? Bezoek de website van Knab voor meer informatie.

Vacatures

Nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden?