Isaac

Sinds 2003 ben ik werkzaam in de online wereld. Mijn leven lang ben ik al marketing en technologie liefhebber. Digital native met een voorliefde voor alles wat te maken heeft met mobiele technologie, innovaties en connected devices. Ik word door zowel bureaus als merken ingezet als Product Manager, User Experience Manager/Strateeg of Product Owner.

Ik begrijp zakelijke doelstellingen, maar ik heb ook kennis van technologie, user experience en visueel ontwerp. Deze combinatie van uitgebreide inhoudelijke kennis en hands-on ervaring zorgt dat ik alle aspecten van het project ken. Ik stop niet bij het idee maar ondersteun het hele traject. Doordat ik pragmatisch werk en streef naar kwaliteit is mijn inzet effectief en duidelijk terug te vinden meetbare resultaten.

 

Ik werk aan online projecten bij een internationale FMCG-speler. Niet alleen ben ik eindverantwoordelijke voor deze projecten, ook ondersteun ik brand managers in het complexe online landschap wat betreft de juiste aanpak en een sterke user experience. Ik werk daarmee veel samen met mijn collega’s van eCommerce en diverse bureaus.

Spargle

Bij Spargle hebben we echt interesse in elkaars capaciteiten. En in elkaar als persoon. We plaatsen niemand in hokjes. Er is een duidelijke focus op een lange-termijn relatie en dat voelt goed. De betrokkenheid uit zich daarnaast bijvoorbeeld ook in de events die we binnen het netwerk geven.

“Bij Spargle hebben we echt interesse in elkaars capaciteiten, maar ook in elkaar als persoon.  We plaatsen niemand in hokjes. Er is een duidelijke focus op een lange-termijn relatie en dat voelt goed.”

ISAAC, product owner