Inge

Spargle associate

Voor mij staat relevantie centraal. Niet alleen in m’n privéleven, maar ook zakelijk gezien. Er is niets mooiers dan waarde toe te voegen aan de wereld van mijn opdrachtgevers, van startups tot grote, internationale corporates. Het gaat er daarbij om om hen van betekenis te laten zijn voor de wereld om hen heen, de maatschappij waarin zij een rol spelen, en de relatie die zij hebben met hun medewerkers, klanten, leveranciers en anderen.

Van betekenis zijn en een relatie opbouwen is een persoonlijke aangelegenheid. Ik probeer organisaties (en hun merken) met hun umfeld in verbinding te brengen. En dat met name in de digitale wereld.
Op basis van individuele interviews en interactieve workshops met experts binnen de organisatie van mijn opdrachtgevers, desk en field research, en het analyseren van data, vorm ik een beeld van de rol die de organisatie speelt, van haar markt en concurrenten en vooral van haar huidige en toekomstige klanten. Vervolgens nodig ik opdrachtgever en klanten uit om met elkaar van gedachten te wisselen en hun gemeenschappelijke doelen te benoemen en die vorm te geven in verbeterde (digitale) services en producten. Mijn focus is dus een outside-in perspectief.

 

Relevantie en klantbeleving zijn sterk aan elkaar verbonden. Of het contactmoment in de digitale wereld plaatsvindt, of daarbuiten: wat de klant onthoudt is wat het merk met hem doet. Elke positieve ervaring draagt bij aan een sterkere binding. Hoe meer ik kan bijdragen aan impactvolle ervaringen en interacties , des te hechter deze relatie kan worden. En op dat snijvlak ben ik op mijn best en het meest van waarde.

Netwerk
Samen met een klein dedicated team van digital experts zijn we het Spargle netwerk begonnen. Vakidioten met heel veel vlieguren in de digitale wereld en een enorme drive om het beste digital netwerk van Nederland te zijn. We kennen elkaar, vertrouwen elkaar, delen elkaars kennis, ervaring en expertise om samen verder te groeien. Want stilstaan doen we niet. We zijn nooit uitgeleerd. Dat houdt ons scherp, jong en springlevend.

 

 

Networks are the future

Zullen traditionele corporates verdwijnen? Gaan werkvormen anders worden ingericht, en welke rol spelen netwerken daarbij?

Lees de laatste blog van Inge

“Be relevant!”

INGE, Spargle associate