Gitta Hekman

Chief Operations Officer

Niks is onmogelijk en nee bestaat niet zijn begrippen die volledig bij mij aansluiten. Ik houd ervan om in een dynamische omgeving te werken en vanaf het eerste moment dat ik bij Spargle binnen liep voelde ik gelijk een verbinding. Elke dag zie ik als een mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren, want een dag niets geleerd is een dag niet geleefd.

Mijn passie voor organiseren, regelen en plannen zat er al vanaf jongs af aan in en een tikkeltje perfectionistisch ben ik dan ook zeker. Ik ben een energiek persoon met een creatieve geest die lef, gezond verstand en humor in de juiste dosis combineert en via die weg altijd mijn doel bereik.

“Als er sprake is van een verbinding tussen mensen, in wat voor vorm  dan ook, gebeuren er dingen die anders niet zouden gebeuren”

GITTA HEKMAN, Project Coördinator

Spargle Network

Wat Spargle in mijn ogen zo speciaal maakt is dat zij niet alleen kijken naar een cultural fit, maar ook naar een persoonlijke klik tussen een persoon en een organisatie en alleen als ALLES klopt, maakt Spargle een match. Ik ben trots dat ik mag werken voor zo’n toegewijd, levendig en vooral energiek bedrijf!
 
Wil je meer zien van Gitta? In dit filmpje neemt ze je mee naar ons kantoor in de Tesselschadekerk.