Groei voor Paula's Choice

Alles wat je aandacht geeft, groeit

De aanleiding

 

Een brief van een ondernemende Nederlandse fan aan de founder van het Amerikaanse huidverzorgingsmerk Paula’s Choice leidde tot de oprichting van Paula’s Choice Europe en distributie van deze unieke producten in de 28 landen van de EU.

De vraag

Na de succesvolle start van Paula’s Choice in Europa volgt de vraag naar versterking van het team met professionele, ambitieuze en gedreven collega’s. Vooral op het gebied van e-commerce ligt een belangrijke groeimogelijkheid. Laat dat nu net het expertisegebied van Spargle zijn!

De oplossing

Spargle denkt mee, is klankbord en plaatst een drietal ervaren digital professionals. Zowel op het gebied van e-commerce en digitale strategie als op het terrein van online marketing. Zowel op vaste als op interim-basis. Collega’s met ervaring en de mentaliteit die past bij een snel groeiend bedrijf. Samen bouwen zij verder aan de groei van dit prachtige merk in Europa.

Het resultaat

De samenwerking tussen Paula’s Choice en Spargle is sterk en treedt nu zelfs buiten de landsgrenzen. Ook in de toekomst houden wij onze frisse blik gericht op prachtige talenten die klaar zijn voor een ambitieuze stap.

Getting the job done! Of je nu op zoek bent naar een interim opdracht, of een vaste rol.