Direct contact?

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacatures uit ons netwerk? Neem dan contact op met Nicole, zij vertelt je graag meer over deze toffe functie! 

Over de organisatie

Buy Your Next Car Online, ofwel Bynco, is een snelgroeiend online platform waar we onze klanten helpen om de perfecte tweedehandsauto te kopen. Jong gebruikte auto’s die we conform alle ecommerce principes echt 100% online verkopen. Voor onze klanten bieden wij de hoogste mate van gemak en transparantie en dat in een branche die decennialang nauwelijks geïnnoveerd is. Sinds
2017 heeft Bynco de markt voor tweedehandsauto’s opengebroken en zijn we inmiddels uitgegroeid tot marktleider in dit segment. En daar zijn we trots op! We staan, met inmiddels al een zilveren SpinAwards en gouden DIA op zak, middenin de scale-up fase.

Om voorloper te blijven moeten we onszelf steeds weer opnieuw durven uitvinden. Om die reden zijn we op zoek naar een ervaren Product Owner Growth, die een sleutelrol zal vervullen in het realiseren van de toekomstige groei van ons platform. Als Product Owner Growth bij Bynco neem je het voortouw bij de doorontwikkeling van Bynco.com, waarbij je streeft naar het optimaliseren van de balans tussen innovatie enerzijds en robuuste, toekomstbestendige functionaliteit anderzijds. We halen je aan boord om alle klantverwachtingen te overtreffen door ons platform continu te verbeteren. Je wordt onderdeel van een klein en flexibel team, kunt daardoor in een hoog tempo werken en leidend zijn in het verder uitbouwen van het team.

Jouw rol

Jij analyseert, optimaliseert en bouwt ons platform uit, gerelateerd aan onze grote ambities.
Je begrijpt volledig Bynco’s strategie, klantperspectief én techniek  en met een business mindset weet je hier een roadmap te formuleren met concrete digitale oplossingen. Je beheert en prioriteert de product roadmap en schrijft epics en user stories uit. Samen met het ontwikkelteam ben je end-to-end verantwoordelijk voor een succesvolle implementatie.

Je werkt data-gedreven en resultaatgericht en je denkt en ziet continu kansen.
Je maakt continu de afweging wat de meeste waarde oplevert voor onze klanten én voor Bynco.

Hetis voor jou logisch om daar zowel kwalitatieve als kwantitatieve data voor te gebruiken. Je bent analytisch, experimenteert en je maakt de impact meetbaar. Je bent in staat om zelf analyses uit te voeren om je beslissingen te onderbouwe en je bent iemand die dagelijks onze dashboards checkt om te zien wat er gebert en waar we aan de knoppen kunnen draaien om continue te optimaliseren.

Je bent de verbindende factor.
Je bent het aanspreekpunt als het gaat om de doorontwikkeling van bynco.com en haalt proactief de wensen van de business op. Daarnaast zorg je ervoor dat alle partijen geïnformeerd en betrokken blijven. Je zorgt voor een fijne samenwerking binnen het multidisciplinaire (externe) ontwikkelteam door te faciliteren, challengen en enthousiasmeren.

Je zet de puntjes op de i’s en werkt gestructureerd.
Je weet structuur en ritme aan te brengen in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je zorgt ervoor dat we ook de bestaande processen blijven optimaliseren, het platform onderhouden, de uniformiteit bewaken en geen concessies doen op kwaliteit. Je hebt een professionele manier van werken en bent niet vies van een beetje documenteren.

Je bent tech savvy maar hebt ook een sterke digitale marketing achtergrond.
Je praat net zo makkelijk met designers als met full stack developers. Doordat je affiniteit hebt met techniek ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, in staat om developers te challengen en toekomstbestendige keuzes te maken.

Verder heb je:

 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding.
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als Product Owner en digital/online marketeer, binnen e-commerce in een B2C markt.
 • Een gedreven en competitieve mindset. Je wilt graag winnen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring met Agile werken.
 • Ervaring in het aansturen van externe partners en het managen van diverse stakeholders.
 • Kennis van HubSpot, EPI-server en programmeertaal AngularJS is een pré.
 • Kennis van databases en data-analyse tools (GA, Tableau, PowerBI) is een pré.

Wat krijg je terug?

 • Een uitdagende en afwisselende fulltimebaan in een jonge dynamische scale-up.
 • Een marktconform salaris.
 • Een dertiende maand.
 • Reiskostenvergoeding om van en naar het nieuwe WTC op Utrecht Centraal te reizen.
 • 25 vakantiedagen.
 • Een aantrekkelijke korting op je zorgverzekering.
 • Laptop en telefoon.
 • Mogelijkheden om thuis te werken.
 • Een betrokken team waar hard werken wordt afgewisseld met gezelligheid.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer vacatures uit ons netwerk

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Je focus ligt op e-mail- en base/crm marketing en alles wat daarmee samenhangt. Strategie, concept, opmaak, uitvoering, evaluatie, rapportage en verbetering: jij bent verantwoordelijk voor het hele pakket.

Vacature Data Analyst Jongeneel

Vacature Data Analyst Jongeneel

Als Data Analyst bij Jongeneel wil je met de beste data het E-Commerce succes voorspellen! Onze E-Commerce afdeling wil de digitale klantreis verbeteren. Jij hebt de data met een doel verzameld, je hebt ze nu ook geanalyseerd en nu komt voor jou het spannendste; voorspellen wat het beste werkt. Je weet daardoor waar jij wilt beginnen.