Direct contact?

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacatures uit ons netwerk? Neem dan contact op met Nicole, zij vertelt je graag meer over deze toffe functie! 

Wil je als Platform Partner Manager DIFM vormgeven aan de inhoud van ons eigen services platform voor onze bouwmarkt en woonwinkel formules GAMMA en Karwei? Jij zorgt ervoor dat onze consumenten worden ontzorgt met al hun klusvragen. Iets voor jou? Dan ben jij degene die we zoeken!

Voor ons Cross Channel Online Sales team op ons hoofdkantoor in Leusden zoeken we een Platform Partner Manager voor 40 uur per week, die verantwoordelijk is voor het eigen services platform binnen GAMMA en Karwei waarbij klanten klus- en aankleding projecten voor hen worden gedaan (do it for me, DIFM), uiteraard in lijn met klantwensen en formule uitgangspunten.Je onderhoudt contacten met huidige partners/leveranciers, acquireert nieuwe partners/leveranciers op basis van klantwaarde en omzetpotentie en analyseert klantbehoeftes en ontwikkelt nieuwe proposities die daarop aansluiten; dat doe je ook om de customer journey te verbeteren en omzet en marge te verhogen. Verder borg je het strategisch initiatief van DIFM binnen de Intergamma en werk je met diverse stakeholders en collega’s om dit initiatief verder te laten groeien.

Wat doe je als Platform Partner Manager DIFM?

 • Vertalen van de DIFM strategie naar de invulling van het platform, in samenwerking met onder andere de Manager Online Sales, Business Controller, formule afdeling Marketing & Communicatie en Manager Klantenservice.
 • Verzorgen van samenwerking tussen Cross Channel development teams en IT voor de gewenste invulling van het platform en aansluiting op systemen binnen Intergamma.
 • Opstellen van prioriteiten van toe te voegen services op basis van consumenten inzichten, beschikbaarheid bij leveranciers en toegevoegde waarde vanuit de business case.
 • Invullen van het services platform en coördineren van de noodzakelijke samenwerking met alle betrokken afdelingen en externe leveranciers.
 • Afstemmen met mogelijke alternatieve services die aangeboden worden (Zoofy), zodat in lijn met de strategie de optimale invulling per formule voor haar klanten wordt geboden.
 • Bijdragen aan de totale invulling van DIFM / DIWM strategie en begrijpen welke proposities het beste onder DIFM en welke onder DIWM kunnen worden ingevuld.

Team Cross Channel Online SalesDe Platform Partner Manager DIFM rapporteert hiërarchisch aan de Manager Online Sales binnen het Cross Channel team. Daarnaast werk je nauw samen met leveranciers die meewerken aan DIFM en de directeuren van de drie formules (GAMMA België, GAMMA Nederland en Karwei). Verder uiteraard met collega’s van de formule specifieke Marketing en Communicatie afdelingen, diverse Cross Channel teams, de Business Control en IT afdelingen voor de digitale invulling van DIFM, de Business Owner “Mijn omgeving”, de verschillende tafels (Commerce en Category Management teams) en met het Klantenservice team.

Werklocatie en ontwikkeling

Je gaat werken op ons hoofdkantoor in Leusden, locatie Storkstraat 2 of in overleg (tijdelijk) vanuit huis, met het oog op de corona uitbraak.Van belang is dat je een warm hart hebt voor de Retail en onze klant en diens aankoopervaring bij GAMMA of Karwei, en beschikt over een ondernemende geest en aanpakmentaliteit (‘handen uit de mouwen en resultaten behalen’)! Intergamma is volop in beweging en jij kan hier vanuit jouw vak een belangrijk aandeel in hebben!

Je neemt als Platform Partner Manager DIFM mee:

 • HBO of WO werk- en denkniveau en/of diploma in een economische of commerciële richting.
 • Minimaal 8 jaar ervaring met omni-channel in een commerciële functie binnen een retailomgeving.
 • Ervaring in schakelen met leveranciers, en aantoonbare werkervaring in het gebruik van klantdata.
 • Expertise in digitale systemen zoals Hybris, configuratoren, Google Analytics en Oracle databases.
 • Leidinggevende ervaring is een pré.

Je bent iemand die gemakkelijk vertrouwen wekt en overtuigt op basis van klantdata om service en klantloyaliteit naar een hoger niveau te brengen en je communiceert gemakkelijk op alle niveaus. Je staat bekend als een bruggenbouwer tussen verschillende afdelingen en bent een manager die kan bijdragen aan een plan, dat plan tot uitvoer kan brengen, meningen inventariseert en naar optimalisatie zoekt voor wat het beste werkt voor onze klanten.

Als Platform Partner Manager DIFM krijg je van ons:

 • Opleidingsmogelijkheden bij een organisatie die jouw werkplezier en welzijn centraal stelt.
 • Uitdagend bruto maandsalaris van € 3.100 – € 4.500, afhankelijk van aantoonbare commerciële en analytische ervaring.
 • Jaarlijkse bonusregeling, afhankelijk van het door jou en organisatorisch behaalde resultaat.
 • Maar liefst 32 vakantiedagen, o.b.v. 40 uur per week.
 • Aantrekkelijke korting van 15% op ons assortiment van GAMMA en Karwei.
 • Informele sfeer op een dynamische en ambitieuze afdeling.
 • Verantwoordelijkheid, ruimte voor ontwikkeling en een unieke kans om bij een marktleider te werken in een groeiend online DIY segment zoals webwinkels en DIFM/DIWM initiatieven.
 • Kans om impact te creëren op grote schaal: Intergamma is één van de grootste retailers van Nederland en marktleider in do-it-yourself.

Meer vacatures uit ons netwerk

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Vacature Online Marketeer / e-mailspecalist

Je focus ligt op e-mail- en base/crm marketing en alles wat daarmee samenhangt. Strategie, concept, opmaak, uitvoering, evaluatie, rapportage en verbetering: jij bent verantwoordelijk voor het hele pakket.

Vacature Data Analyst Jongeneel

Vacature Data Analyst Jongeneel

Als Data Analyst bij Jongeneel wil je met de beste data het E-Commerce succes voorspellen! Onze E-Commerce afdeling wil de digitale klantreis verbeteren. Jij hebt de data met een doel verzameld, je hebt ze nu ook geanalyseerd en nu komt voor jou het spannendste; voorspellen wat het beste werkt. Je weet daardoor waar jij wilt beginnen.