Direct contact?

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacatures uit ons netwerk? Neem dan contact op met Nicole, zij vertelt je graag meer over deze toffe functie! 

Ben jij degene die binnen een hybride werkmodel een compleet nieuw bedrijf op kan bouwen en verder kan ontwikkelen?

De job

Welkom Thuis staat in de startblokken en laat (thuis)werkend Nederland meer genieten van hun vrije tijd en een schoon, goed onderhouden thuis. Het is een gemaksdienst, ontstaan vanuit werkgeluk en welzijn, die ingezet kan worden door werkgevers om hun werknemers de meest professionele schoonmaak en zorg voor hun thuis te bieden, wanneer zij dat willen.

Met moederorganisatie CSU als ondersteuning, het nummer 1 schoonmaakbedrijf van Nederland, zet je een hecht en enthousiast kernteam neer dat graag successen deelt. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van processen, het uitbouwen van de propositie en het werven en onderhouden van klanten en partners.

Jouw profiel

Manager Welkom Thuis is iemand die ondernemend en zelfsturend is en in staat is om op alle niveaus te communiceren. Door jouw visie, helicopterview en intuïtie weet jij Welkom Thuis op groeikoers te houden.

Klik hier om de gehele vacature te lezen en het volledige profiel van de kandidaat die we zoeken.

Meer vacatures uit ons netwerk

EMEA Tech Product manager

EMEA Tech Product manager

This Product Manager role lays within Technology, Technology enablement and consultation will lead to the value unlocks. The value accountability lays in the Function.