Sla jij graag de spijker op zijn kop?

Intergamma is de holding van GAMMA, KARWEI en GAMMA België met in totaal bijna 400 bouwmarkten. Met hun e-commerce platformen zijn ze in een paar jaar tijd een serieuze speler geworden, die o.a. op de 28e plek in de Twinkle top 100 staat. In benchmarkonderzoeken van Google over UX op mobiel en omnichannel staan ze inmiddels in de top 5 van Nederland. De ambities in de digitale transformatie zijn hoog en er worden grote stappen gezet.

 

Jouw rol

Voor het Customer Engagement team binnen de afdeling Cross Channel op het hoofdkantoor in Leusden zoekt Intergamma een Lead E-mail Marketeer die samenwerkt met alle betrokkenen van de verschillende afdelingen en ervoor zorgt dat klanten zo lang mogelijk behouden worden vanuit commercieel oogpunt op een zo klantvriendelijk mogelijke manier. Daarnaast werk je mee aan de uitvoering van de projecten Loyalty en Marketing automation om tot een klant gedreven communicatie te komen, signaleer je innovaties in de markt en vertaal je deze naar de Marketing teams van de formules en ben je sparring partner voor het MT van de formules GAMMA België, GAMMA Nederlanden Karwei met betrekking tot een persoonlijke en relevante manier van communiceren met klanten via e-mail en de succesvolle uitvoering hiervan.

 • Bijdragen aan en aanjagen van het persoonlijk en relevant communiceren richting de klanten dat door de formules uitgevoerd moet worden.
 • Bewaken van de kwaliteit van de het e-mailkanaal en de e-mail base, het controleren, corrigeren en aanvullen hiervan.
 • Maken van selecties voor marketing campagnes en adviseren van de Marketeers over te benaderen doelgroepen en inzet van het kanaal.
 • Het meedenken en adviseren over innovatieve manieren om onze campagnes steeds beter te maken.
 • Zowel het behoud als de verdere ontwikkeling van de e-mail base, met focus op excellente klantervaring.
 • Maken van zelfstandige analyses en het op basis daarvan het uitvoeren van activiteiten, al dan niet in samenwerking met de formules.
 • Automatiseren van belangrijke klantflows via e-mail rondom de aankoop en customer journey.

Jouw team en plek in de organisatie

De Lead E-mail Marketeer rapporteert aan de Customer Engagement Manager binnen het Cross Channel team. De Customer Engagement Manager rapporteert aan de Directeur Cross Channel welke onderdeel is van het Cross Channel MT. Binnen je eigen team werk je nauw samen met elkaar. Daarnaast werk je intensief samen met de Digital Marketeers van de formules en het centrale Data & Science team van Intergamma. Je gaat werken op het hoofdkantoor in Leusden, maar ook gedeeltelijk vanuit huis, als gevolg van Covid-19. Intergamma is volop in beweging en jij hebt hier vanuit jouw vak een belangrijk aandeel in!

 

Verder heb jij

 • Minimaal HBO werk en denkniveau met aantoonbare werkervaring met databases en campagnemanagement tools.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in database marketing, email marketing, marketing automation en campagne management (campagnebouw en evaluatie).
 • Aantoonbare ervaring met klant segmentaties en customer journeys.
 • Innovatieve, ondernemende en hands-on mentaliteit waarbij je creatief en oplossingsgericht werkt met alle relevante stakeholders.
 • Analytisch zeer sterk, resultaatgericht met een commerciële drive en passie voor klanten en data
 • Ervaring met het werken binnen een omnichannel retail omgeving is een pre
 • Kennis van online marketing, actuele marketing automation tooling en relevante ontwikkelingen in de marketing wereld

Je communiceert gemakkelijk en staat bekend als een bruggenbouwer tussen verschillende afdelingen en weet vanuit een klant gedreven aanpak activiteiten op te zetten.

Als Lead Email Marketeerkrijg je van ons

 • Opleidingsmogelijkheden bij een organisatie die jouw werkplezier en welzijn centraal stelt.
 • Uitdagend bruto maandsalaris, afhankelijk van jouw online marketing ervaring.
 • Maar liefst 32 vakantiedagen, o.b.v. 40 uur per week.
 • Aantrekkelijke korting van 15% op ons assortiment van GAMMA en Karwei.
 • Informele sfeer op een dynamische en ambitieuze afdeling.
 • Verantwoordelijkheid, ruimte voor ontwikkeling en een unieke kans om bij een marktleider te werken in een groeiend online DIY segment zoals webwinkels en e-commerce initiatieven.
 • Kans om impact te creëren op grote schaal: Intergamma is één van de grootste retailers van Nederland en marktleider in do-it-yourself.

Denk jij dat we een match zijn?

Ken jij of ben jij de lead email marketeer die de ambitieuze plannen van Intergamma tot een nog groter succes kan maken? Voordat we kennismaken horen we graag waarom jij geschikt bent voor deze functie. Wil je eerst meer weten over de baan of de procedure? Neem dan contact op met Esther Kroes via esther@spargle.com

Meer vacatures

Vacature Performance Marketeer

Vacature Performance Marketeer

In het groeiende team van marketingspecialisten ga je werken aan diverse performance kanalen die jij opzet, analyseert en optimaliseert. Op basis van analyses zet jij nieuwe strategieën op om ervoor te zorgen dat we meer nieuwe bezoekers mogen verwelkomen en ook weer terugkomen.

Lees meer
Vacature Marketing Automation specialist

Vacature Marketing Automation specialist

In het groeiende team van marketingspecialisten ga je werken aan onze automation-strategie en de uitvoer hiervan.  De basis staat er, jij gaat deze verder uitbouwen en laten aansluiten op de doelgroepen en tal van segmenten.

Lees meer