Spargle

Events

Spargle specials

Met regelmaat organiseren wij events in binnen- en buitenland. Elke Event is speciaal, en kent een uniek thema uit het vakgebied. We bespreken actuele vragen en nodigen sprekers uit om hun kennis en ervaringen met ons netwerk te delen.

 

 

UITGELICHT

Service Design Days

10 t/m 13 september 2020 in Barcelona

 

 

The Change is you – Rachelle van der Linden

5 maart 2020 

Met Rachelle van der Linden praten we over het belang van vernieuwing en innovatie vanuit de kern. Hier kan je meer informatie vinden en je inschrijven. 

Digitalisering in de zorg

14 mei 2020 – alleen op uitnodiging

Binnen een kleine, ongedwongen en intieme setting met elkaar van gedachten wisselen over een bepaald onderwerp binnen ons vakgebied. Deze keer rondom het thema zorg.

Future OF leadership 

4 juni 2020 – alleen op uitnodiging

Hoe ziet het leiderschap van de toekomst eruit en hoe creëer je beweging met de snelheid van nu.

 

Spargle kerstborrel

Waarom komen onze digital professionals zo graag naar onze kerstborrel in onze prachtige Spargle-church? Omdat ze persoonlijk contact hebben met vakgenoten, ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar altijd weer inspireren. Samen vormen zij het unieke Spargle-netwerk.

2019 was een succesvol jaar voor Spargle. Wij staan voor persoonlijk en relevant-zijn. Mogen wij in 2020 ook weer mooie verbindingen leggen voor jou? 

De zomertafel – alles over agile werken

Ervaringen uitwisselen, leren en elkaar inspireren: dat is de insteek van de Spargle zomertafel. Ieder kwartaal organiseren we bij Spargle een kleinschalig, intiem diner voor een select clubje Spargelisten. Op tafel komen niet alleen heerlijke gerechten en fijne wijn, maar ook een thema dat ons bindt. In september  was dit: de agile werkwijze.

Workshop Visueel Communiceren

In een kleine setting hebben een aantal Spargelisten hun tekenskills verbeterd. Vanuit de theorie ‘Visueel Communiceren’ zijn de deelnemers met pen en papier aan de slag gegaan. Met de opgedane kennis kunnen de deelnemers ook op de werkvloer bijdragen met een duidelijke praatplaat.

Schiphol wint Computable Award!

​De digitale transitie van Schiphol wint een Computable Award! Super trots op de mensen van Spargle die hier onderdeel van zijn of een rol in hebben gespeeld. Wij spraken een aantal van onze Spargelisten over hun traject bij het Schiphol Digital Airport Program.

Spargle zomerborrel

Donderdagavond 14 juni vond de jaarlijkse Spargle zomerborrel voor ons interim netwerk plaats. Op een speelse manier kwamen ook tijdens de avond verbindingen tot stand.

Spargle kerstborrel

 

Op donderdag 21 december hadden we een besloten Spargle Kerstborrel bij ons in de Tesselschadekerk. Waar we met een selecte club Spargelisten terug hebben geblikt op weer een succesvol jaar en met zijn allen hebben getoast!

Spargle organiseert meerdere Specials per jaar. Ons netwerk nodigen we daarvoor uit. Benieuwd wie er tot ons netwerk behoren? Onderstaande filmpjes geven je een kijkje in de afgelopen Specials, en wie daarbij aanwezig waren.

 

“Plezier in je werk krijg je pas als je verder kijkt dan werkzaamheden en salaris. Een prettige werksfeer en een klik met je collega’s is daarvoor minstens zo belangrijk. Er is geen andere Verbinder die dat zo goed begrijpt als Spargle.”

SIMON KLEES, Front-end Developer