Spargle

Events

Agenda Spargle Events:

Met regelmaat organiseren wij Spargle Events in binnen- en buitenland. Elke Event is speciaal, en kent een uniek thema uit het vakgebied. We bespreken actuele vragen en nodigen sprekers uit om hun kennis en ervaringen met ons netwerk te delen.
De komende events:

Zomertafels
5 september – Front-end / UX
12 september – Agile Coach / Product Owner 

Events
4 oktober – The Digital Shift – Amsterdam
December – Kerstborrel (by invitation only)

Masterclasses
September – Scrum Master

Workshop Visueel Communiceren

In een kleine setting hebben een aantal Spargelisten hun tekenskills verbeterd. Vanuit de theorie ‘Visueel Communiceren’ zijn de deelnemers met pen en papier aan de slag gegaan. Met de opgedane kennis kunnen de deelnemers ook op de werkvloer bijdragen met een duidelijke praatplaat.

Schiphol wint Computable Award!

​De digitale transitie van Schiphol wint een Computable Award! Super trots op de mensen van Spargle die hier onderdeel van zijn of een rol in hebben gespeeld. Wij spraken een aantal van onze Spargelisten over hun traject bij het Schiphol Digital Airport Program.

Spargle zomerborrel

Donderdagavond 14 juni vond de jaarlijkse Spargle zomerborrel voor ons interim netwerk plaats. Op een speelse manier kwamen ook tijdens de avond verbindingen tot stand.

Spargle kerstborrel

 

Op donderdag 21 december hadden we een besloten Spargle Kerstborrel bij ons in de Tesselschadekerk. Waar we met een selecte club Spargelisten terug hebben geblikt op weer een succesvol jaar en met zijn allen hebben getoast!

Spargle organiseert meerdere Specials per jaar. Ons netwerk nodigen we daarvoor uit. Benieuwd wie er tot ons netwerk behoren? Onderstaande filmpjes geven je een kijkje in de afgelopen Specials, en wie daarbij aanwezig waren.

 

“Plezier in je werk krijg je pas als je verder kijkt dan werkzaamheden en salaris. Een prettige werksfeer en een klik met je collega’s is daarvoor minstens zo belangrijk. Er is geen andere Verbinder die dat zo goed begrijpt als Spargle.”

SIMON KLEES, Front-end Developer