Blog

Onze inspiratie
Groots verbinden in kleine setting doe je zo

Groots verbinden in kleine setting doe je zo

Juist in een tijd als deze, waarin iedereen behoefte heeft aan verbinding en samen zijn, is het voor een matchmaker als Spargle lastig om geen jaarlijkse kerstborrel te kunnen geven. Om onze mensen toch te laten zien hoe dankbaar we ze zijn voor hun loyaliteit naar het netwerk toe en omdat het in tijden als deze juist belangrijk is verhalen met elkaar te delen, pakten wij het anders aan: kleiner maar wel met een spark!

Lees meer
Nicole van Thoor – De toekomst van werk

Nicole van Thoor – De toekomst van werk

Nu we allemaal enigszins gewend zijn aan de gevolgen van COVID-19 op onze dagelijkse werkzaamheden, we ons werk volledig op afstand en digitaal uitvoeren, neem ik je graag even mee in mijn visie op de toekomst van werken. Het virus geeft ons namelijk ook een unieke vooruitblik op de toekomst van werk. Zo beïnvloedt het niet alleen waar we werken, maar ook wat voor werk we doen en hoe we aan het werk zijn.

Lees meer
Tips voor Spargle professionals tijdens de coronacrisis

Tips voor Spargle professionals tijdens de coronacrisis

Om ons netwerk zo goed en volledig mogelijk te informeren over de gevolgen van het coronavirus, hebben zullen we hier de komende periode een FAQ bijhouden en zoveel mogelijk tips delen. Het coronavirus houdt ons tijdelijk uit elkaar, toch staan we er samen in. Met z’n allen, verbonden als netwerk, samen sterk!

Lees meer
Wat te doen met data?

Wat te doen met data?

Data worden steeds belangrijker voor organisaties. Bij Spargle zien en horen we dat dagelijks. Wie is de eigenaar van data? Wat kun je ermee? Hoe organiseer je data binnen je bedrijf? En hoe benut je het volledige potentieel? Allemaal kwesties waar veel organisaties tegenaan lopen. Lees hier meer over hoe Spargle organisaties hierbij helpt.

Lees meer
Spargle brengt de vibemanager uit Silicon Valley naar Nederland

Spargle brengt de vibemanager uit Silicon Valley naar Nederland

De rol van vibemanager is overgewaaid vanuit Sillicon Valley, waar behoefte was aan helpende handen in het aantrekken van talent én het organiseren van innovatieve evenementen die bijdragen aan een uitdagende werksfeer. Inmiddels wordt deze functie ook bij verschillende Nederlandse organisaties vervuld. Spargle stond aan de wieg van de introductie van vibemanagement bij een aantal van haar opdrachtgevers. 

Lees meer
Zomertafel agile werken

Zomertafel agile werken

Ervaringen uitwisselen, leren en elkaar inspireren: dat is de insteek van de Spargle zomertafel. Ieder kwartaal organiseren we bij Spargle een kleinschalig, intiem diner voor een select clubje Spargelisten. Op tafel komen niet alleen heerlijke gerechten en fijne wijn, maar ook een thema dat ons bindt. Op 12 september jongstleden was dat: de agile werkwijze.

Lees meer

Van flexibele start-up tot gerenommeerde organisatie. Verschillende opdrachtgevers kloppen bij Spargle aan voor een specifieke vraag.

“Voor mij persoonlijk is de manier van werken van Spargle uniek en bijzonder. Persoonlijk, betrokken, maar ook vooral niet doorsnee en altijd voorzien van een sprankeling. Daarom is Spargle een feestje en daar wil je bij zijn. Ik in ieder geval maar al te graag.”

WIETEKE LANKHAAR, Online Marketeer