Blog

Onze inspiratie

Daten met je nieuwe werkplek

Mijn vragenpakket tijdens het solliciteren bevat de vraag; ‘Hoe ziet een standaard dag eruit als ik hier kom werken?’. Vaak gevolgd door een antwoord wat niet altijd een duidelijk beeld schept. Tijdens mijn sollicitatiegesprek met Spargle ging dit net iets anders,...

Spargle onderzoekt…

Voor het verbinden van de juiste professional aan de rol van CRM Manager, onderzoekt Spargle de vraag ‘Is zakendoen in België vergelijkbaar met Nederland?’

Super hero: We want you!

Data analisten zijn belangrijk voor een organisatie. Spargle gaat op zoek naar een top Data Analist, beter bekend als Super Hero!

Spargle Zomerborrel

Spargle is verhuist naar de Tesselschadekerk in Hilversum, en nodigt de Spargle interim professionals uit voor een zomerborrel.

Spargle verhuist!

Spargle neemt haar intrek in de unieke, inspiratievolle Tesselschadekerk in Hilversum.

Duxxie

Duxxie is een transparant en snel platform waarmee je zélf op één plek de zorg thuis regelt. Het platform bouwt verder met een aantal Spargle professionals.

Van flexibele start-up tot gerenommeerde organisatie. Verschillende opdrachtgevers kloppen bij Spargle aan voor een specifieke vraag.

“Voor mij persoonlijk is de manier van werken van Spargle uniek en bijzonder. Persoonlijk, betrokken, maar ook vooral niet doorsnee en altijd voorzien van een sprankeling. Daarom is Spargle een feestje en daar wil je bij zijn. Ik in ieder geval maar al te graag.”

WIETEKE LANKHAAR, Online Marketeer