Inspiration

Onze inspiratie

SPARGLE INSPIREERT

Spargle adviseert en denkt graag op eigenzinnige wijze mee. De uitkomst voor onze klant Knab: een Design-a-thon. Een workshop ‘slash’ wedstrijd in één dag, waar we drie creatieven uitdagen om de strijd aan te gaan. De winnaar gaat als freelance designer bij Knab aan de slag met de verbetering van de on- en offline identiteit.

Management by Ommission

De Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler is stellig: de tijd van grote ondernemingen ligt achter ons. Innovatie komt niet van bedrijven die hun werknemers domineren.
Lees de ervaringen van deze businessman in een interessant artikel.

Service Design Days

Spargle is altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen in de digitale wereld. Een van onze dierbare Spargle Associates heeft de Service Design Days in Barcelona georganiseerd;  een congres dat gericht is op digitale innovatie en transformatie. Bekijk hier de vlog waar het Spargle team vertrekt vanaf luchthaven Schiphol.

Blog

Onze digitale inspiratie halen wij van de straat. Van het web. En uit ons netwerk. Wij schrijven over wat ons bezighoudt. Binnen digital. Maar ook buiten de box.

Events

Spargle is een organisatie die valt of staat met inspirerende samenwerkingen. Tijdens een Spargle Special inspireren wij elkaar en ontstaat er een broedplaats van bruikbare ideeën. Zie hier de aftermovie van ons laatste event.

 

Doe jij wat je het allerliefste doet? Als geld geen rol zou spelen, wat zou jij dan doen?

Alan Watts vraagt het zich af.

“Spargle is geen anonieme club die zo maar iemand ergens plaatst. Er wordt goed nagedacht en aangevoeld of iets een goede match kan zijn. Nicole houdt actief de vinger aan de pols, en het is prettig om met de andere Spargle professionals ervaringen uit te kunnen wisselen.”

BORIS NAUTA, Senior Projectmanager