Juist in een tijd als deze, waarin iedereen behoefte heeft aan verbinding en samen zijn, is het voor een matchmaker als Spargle lastig om geen jaarlijkse kerstborrel te kunnen geven. Het liefst hadden wij ons netwerk met elkaar in contact gebracht. Jou willen bedanken onderdeel te zijn van ons team en het jaar samen met je willen afsluiten. Aangezien we één netwerk zijn en elkaar in deze tijd kracht en energie kunnen geven.

Helaas, en natuurlijk, moesten ook wij ons aanpassen aan de corona-maatregelen. Om onze mensen toch te laten zien hoe dankbaar we ze zijn voor hun loyaliteit naar het netwerk toe en omdat het in tijden als deze juist belangrijk is verhalen met elkaar te delen, pakten wij het anders aan: kleiner maar wel met een spark! En ook hier ontstonden bijzondere connecties en inzichten.

Inspiratiediner

Ons geliefde Tesselschadekerk werd op 3 november omgetoverd tot een private dining experience verzorgd door chef-kok Janosch von Dop. Janosch verwende ons met de meest heerlijke seizoensproducten en bereidde deze, op locatie, tot heerlijke hartverwarmende herfstgerechten op top-niveau. De 7 aanwezige Spargelisten genoten, samen met het kernteam, van dit heerlijke driegangen spektakel.

Nicole zorgde als host die avond voor een consistent centraal gesprek. Steeds werd er aan één persoon vragen gesteld over zijn of haar werk, de invloed van Corona en de verbinding met het Spargle netwerk. Een sterke focus lag op het onderwerp inspiratie: ‘Wat heeft jouw het afgelopen jaar geïnspireerd in plaats van gechoqueerd?’

Positieve gevolgen Coronal

De positieve instelling die gedragen en gedeeld werd onder de Spargelisten was sterk voelbaar. Veerkracht is één van de kenmerken van het netwerk. Dus ook met betrekking tot de Corona maatregelen. Voor sommige interimmers was het afgelopen jaar noodgedwongen tijd om een sabbatical op te nemen. Wat in eerste instantie schrikken was, maar ook mooie inzichten met zich meebracht.

“Ik heb echt even de tijd gehad om na te denken wat ik wil. En tijd voor simpele dingen zoals klusjes in het huis waar ik anders nooit aan toekwam. Achteraf heb ik daar erg van genoten.”

Iedereen met kinderen op de basisschool zal het afgelopen jaar op z’n eigen manier omgegaan zijn met thuiswerken. Dat vraagt een hoop van ouders, al helemaal als dit gecombineerd werd met het eigen werk, huishouden en de onzekere tijden waarin men zich druk maakt om de gezondheid van zichzelf of anderen. Toch kwam er tijdens dit diner ook een positieve kant ter spraken:

“Het maakte me zo trots om te zien hoe goed mijn kinderen kunnen leren. Dat wist ik helemaal niet. Hoeveel ze eigenlijk al kunnen en begrijpen. De omstandigheden gaven me de mogelijkheid om dat van dichtbij te zien.”

 

Betrokkenheid Spargle

Meer dan eens werd ook benoemd hoe fijn het was dat Spargle het mogelijk had gemaakt om elkaar even te zien in een gezellige informele setting. Dat we de kerk openstelden en ruimte maakten voor onze Spargelisten. In deze tijd worden zulke gebaren extra gewaardeerd.

“Juist ook in een periode waarin iedereen thuis zit, is het een prettig idee om verbonden te zijn met een netwerk wat zo hecht is als die van Spargle.”

Naast dat Spargle er voor wil zorgen dat onze Spargelisten zo goed mogelijk gematcht worden met passende opdrachten, is ook dit wat wij willen betekenen. Een netwerk dat verbindt: niet alleen met de opdrachtgevers maar ook met elkaar.

Contact

Ook via de mail op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Spargle? Meld je dan hieronder aan. Liever bellen? Dat kan op: +31 (0) 35 747 07 47.

Ik blijf graag op de hoogte van: