Strategic IT Consultant

– Interim positie –

 

Ben jij een Strategic IT Consultant met een ervaring in Agile Scrum? Zou je aan de slag willen bij een van Nederlands grootste luchtvaartondernemingen gevestigd in Amsterdam? Lees dan snel verder!

Waar houd jij je in je rol als Strategic IT Consultant mee bezig?

Voor één van Nederlands grootste ondernemingen in de luchtvaart is Spargle op zoek naar de ‘’linking pin’’ tussen de business en IT. Om de business strategie optimaal te ondersteunen geef je richting aan nieuwe IT ontwikkelingen van Assetmanagement en het bijbehorende veranderportfolio van IT diensten. Vanuit je inspirerende en innoverende IT partner rol signaleer je pro-actief kansen voor de business en benut je deze. Relevante ontwikkelingen vertaal je naar IT toepassingen die waarde toevoegen voor de business. Daarbij adviseer je je stakeholders in de te maken keuzes en prioriteiten.

Samen met de IT architect en de business maak je het strategische IT plan en zorg je dat de uitvoering start. Dat kan in agile teams plaatsvinden maar ook via een project. Je bent dan ook in staat om te bewegen tussen rollen die de business en IT alignment invullen. Dat varieert van het maken van budgetvoorstellen tot bijvoorbeeld een meer inhoudelijke rol als die van Product Owner. In alle rollen ben je de vanzelfsprekende IT partner. Vanuit je rol lever je verder een actieve bijdrage aan de digital transformation voor zowel onze klanten als voor de organisatie en ondersteun je en pas je de agile way of working toe.

De rol van Strategic IT consultant is in beweging. Samen met andere collega’s ga je vorm geven aan een toekomstige rol die past in een flexibele organisatie die short time to markt toegevoegde waarde levert aan onze klanten.

Wie zoeken we?

Als ‘’next generation professional’’ heb je een duidelijke visie, lef en focus. Innovatie en agile werken staan hoog in het vaandel. Je verbetert jezelf elke dag zodat je de beste wordt. Jij hebt zelfreflectie en bent veerkrachtig. Een goede sfeer creëren is wat jou betreft essentieel voor een succesvolle, respectvolle, leuke en collegiale werkplek. Je legt van nature verbinding met mensen door je toegankelijkheid. Jij werkt voornamelijk vanuit passie, bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Daarbij denk je vanuit kansen en mogelijkheden.

Wat zijn jouw competenties?

  • Jij hebt een afgeronde WO opleiding (bij voorkeur Assetmanagement of een vergelijkbare opleidingsrichting ) en relevante werkervaring.
  • Je deinst niet terug voor een omgeving die bol staat van de verandering, zowel IT inhoudelijk als ook procesmatig en in de bedrijfsvoering.
  • Je bent klantgericht en een stevige gesprekspartner, zowel op operationeel niveau als op senior management level.
  • Je bent bekend met de agile way of working, ervaring als scrum master, agile coach of product owner is een pré.

Ja, dit is wat voor mij!

Ben je per direct beschikbaar en conformeer je aan bovenstaande eisen? Neem snel contact met ons op. Stuur jouw cv en motivatie naar naar Evelien Vleems (evelien@spargle.com). Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 035 – 747 0 747.