Spargle vacature stagiaire

Talent & Network Stagiair(e)

 

Als snel groeiende netwerkorganisatie staat ons team voor veel uitdagingen. Bij ons zit je geen minuut stil en hoef je niet bang te zijn voor een saaie dag We hebben een hecht en gedreven team dat zich bezig houdt met het verbinden van digital professionals aan onze topklanten zoals Heineken, Nike, KLM, Schiphol en Ti Sento Milano.

Nog geen ervaring? Geen probleem! Het belangrijkste is dat je leergierig bent en je volledig wil inzetten om te groeien in een korte tijd. Gaandeweg leer je alles!

Als stagiair(e) bij Spargle vervul je een centrale rol. Proactief en hands-on ga je aan de slag binnen ons team. Zo leer je snel Spargle, en ons netwerk, goed kennen. Bovendien krijg je de mogelijkheid om je eigen functieprofiel te creëren. Vind je het organiseren van workshops gaaf? Kom met een plan! Heb je sprankelende plannen voor onze website of social media? Leg ons dan jouw ideeën voor! Wij werken vanuit de gedachte ‘wat kan wel?’

 

Hoe je dit doet

 • Inplannen, reviewen en registreren van gesprekken met kandidaten, zodat nog meer digital professionals aan de slag kunnen bij onze klanten;
 • Je denkt mee over het Spargle proces en verbeterstappen en kijkt kritisch naar de huidige situatie. We willen continu verbeteren zodat we onze Spargle-way-of-work optimaal kunnen inzetten in de digital wereld;
 • Het werven van een nieuwe stagiaire voor september 2019;
 • Je bent betrokken bij alle aspecten binnen Spargle – graag laten we dit, waar mogelijk, aansluiten op jouw persoonlijke interesses.

 

Wat wij van je vragen

 • Beschikbaar voor minstens 5 maanden en minimaal 4 dagen per week;
 • Je volgt een HBO of WO opleiding in de richting van HR, Bedrijfspsychologie, bedrijfskunde of iets soortgelijks – studeer je iets anders, maar denk je tóch geschikt te zijn? Laat je motivatie ons overtuigen!
 • Je bent dynamisch en flexibel en je hebt een goede dosis lef zodat je goed binnen onze Spargle omgeving past;
 • Een proactieve houding en goed kunnen samenwerken door je sprankelende communicatie skills;
 • Je bent er klaar voor om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Je bent vloeiend in Nederlands en Engels, zowel verbaal als schriftelijk.

 

Wat wij bieden

 • Een razendsnelle leercurve: je gaat werken aan uitdagingen in plaats van taken zodat je al snel een belangrijke schakel gaat zijn binnen het Spargle team;
 • Je krijgt de kans om achter de schermen een kijkje te nemen bij verschillende grote organisaties;
 • Je gaat bouwen aan je eigen netwerk;
 • Het mooiste kantoor van Hilversum, in een unieke sfeervolle kerk samen met andere startups en scale-ups. Oh, en het is nog geen 10 minuten lopen vanaf Hilversum Station!
 • Een eerlijke stagevergoeding en uiteraard de kans op een baan!

 

Wij zijn Spargle

Een sprankelend netwerk van digital, marketing en innovatie professionals dat kennis en ervaring verbindt om mensen en organisaties te laten bloeien. We vormen een intiem netwerk: een netwerk dat elkaar kent, scherp houdt en aanvult. Zo weten we precies wie waar past. Wij vervullen de rol van verbinder. Ons bedrijf is onafhankelijk en inhoudelijk, we zijn klein in de kern, maar we hebben een groot netwerk op expert niveau. We zijn een pure speler in de digital markt!

Ben jij toe aan een volgende stap? Zie jij jezelf al zitten (lees: rennen, vliegen, springen) op ons kantoor? Maak kennis met ons team en start met het pakken van kansen. Vandaag!

 

Up for it?

Ons selectieproces is persoonlijk en intensief, en heeft één doel – er samen voor zorgen dat jij en Spargle de beste match zijn!

Stuur je CV en motivatie naar simone@spargle.com en zij neemt meteen contact met je op om de vervolgstappen met je te bespreken!