Scrum Master 

– Ambitieuze verbinder met IT-skills –

 

Wil jij onderdeel zijn van één van de grootste Nederlandse organisaties in de internationale reisbranche van de toekomst? Ben jij in staat om teams te coachen, begeleiden in scrum methodiek en de ambities binnen onze afdeling te realiseren? Voor onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een Scrum master.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Als scrum master word je ingezet in een of meerdere scrum team(s) en zorg je ervoor dat dit team niets in de weg staat om efficiënt en productief te werken. Ook ondersteun je de Product Owner en Business Owner’s en bewaak je het Agile gedachtegoed. Je bouwt continu aan een krachtig en zelfsturend scrum team en weet met enthousiasme en energie het team beter te laten worden. Binnen jouw afdeling heb je als scrum master een cruciale rol!

Wie ben je, en wat breng je mee?
Je bent enthousiast over het Agile gedachtegoed en realiseert je dat met Agile & Scrum het verschil kan worden gemaakt.

  • Je bent ondernemend en innovatief; je hebt ideeën, visie en de daadkracht om ‘dingen’ voor elkaar te krijgen;
  • Je bent ambitieus en zelfkritisch; ons ambitieniveau is hoog en we zijn op zoek naar professionals die mee willen gaan om deze ambitie (versnelt) te realiseren;
  • Je beschikt over goede communicatievaardigheden en je kunt je staande houden in een complexe en politieke organisatie;
  • Je bent een teamplayer en houdt van een dynamische werkomgeving;
  • Je bent een Agile ambassadeur binnen en buiten jouw afdeling.

Functie-eisen
Minimaal een afgeronde HBO opleiding heeft, met +3 jaar werkervaring als Scrum Master.
IT werkervaring/-kennis is een pré. Kennisborging is een belangrijke noodzaak in de ambities van de organisatie. Idealiter sta je dan ook open voor een vast dienstverband.

Standplaats
Omgeving Amsterdam

Nieuwsgierig?
Neem contact op met Annelies Kerckhoffs, via 035-7470747 of per mail: Annelies@spargle.com. We kijken uit naar onze verbinding!